Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 1 August 2012

Impian Tu Akan Kekal Impian Je...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Saya ada satu impian....
Tapi yang nyata, impian tu tak akan tercapai sampai bila-bila.......
Since saya ni seorang outdoor person, saya suka buat benda-benda yang extreme.....
Dan saya memang teringin sangat nak buat BUNGEE JUMPING......
Tapi nampaknya impian tu akan kekal impian....
Semua orang tak bagi saya cuba....
Kat Malaysia ni, rasanya kat Sunway Lagoon je la yang ada kot....
Tapi bila ajak En. Sayang, 1 perkataan je yang muncul NO....
Alaaaa..... Bukan tinggi pun yang kat Sunway Lagoon tu.....
Bahaya katanya.....
Dia cakap kalau nak pergilah sorang-sorang.. (Maksudnya memang No lah kan..)
Kalau cakap kat mak mestilah lagi NO NO NO kan.....
Hurmmm... Tak dapatlah nak mencuba satu-satunya aktiviti yang saya nak sangat buat dari dulu.....


Lepas ni minta je kawan tolong photoshopkan gambar konon ada buat bungee jumping...
Kalau ada yang tanya apa rasanya, cakap ngeri sikit dari naik Solero kat Genting Highland tu...
Hahahhahahaha.... =P
Tapi kalau Solero pun tak pernah naik, suruh bawak motor turun Genting tak payah guna brake....

P/s : Harapan Je La Nak Try Bungee Jumping Ni...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. errr..braninye akk nk buat tu..kalo di tnya sy pn no:P haha..tetiba..

    ReplyDelete
  2. solero pun dya naik kecut perut kalau buat bungee jumping ni lagi2 tambah kecut perut..haha

    jom singgah baca entry kenangan ramadhan kt blog dya
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

    ReplyDelete
  3. alah takpe..try pujuk depa slowly..mana tau dpt

    ReplyDelete
  4. Akk memang suka yang extreme2 ni @Pecinta pink^^..... Semua nak cuba... =D

    ReplyDelete
  5. Yeke @dyabunga...
    Kalau macam tu jangan cuba....
    Kang bukan perut je kecut...
    Semua kecut... hehheheheh...

    ReplyDelete
  6. Tu la @Mrs Velentine...
    kene la cucuk sikit2... =D

    ReplyDelete
  7. akak pun nak try jugak bungee jumping ni. siyes! dulu penakut nak naik segala mainan kt sunway lagoon n genting tu. tp sekali dh naik, teringin berkali2. :D

    ReplyDelete
  8. errr..kalau nur pun say NO..!
    takut dan bahaya..!

    ReplyDelete
  9. Tu la kak @Sue-Rya Qistina...
    Tak cuba mana nak tau kan.... =D

    ReplyDelete
  10. Belum cuba belun tau @Cik Nur....
    Jom cuba jom... =D

    ReplyDelete