Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 7 August 2012

18 Ramadhan 1433H...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Saat ni AJ tengah landing ibarat Dinosour kenyang tahap dewa punya....
Tadi ada Iftar dengan AJK SBW bertempat di Prince Hotel & Residence Kuala Lumpur yang terletak di Jalan Conlay...
Tak tau?? Sebelah Pavilion tu.....
Balik keje terus AJ dan En. Sayang ke sana....
Nasib tak jem kat area situ... =D
Sampai kat hotel, melepak dulu kat luar tunggu Ahli mesyuarat tingkap lain....

Lepas je gong dipalu menandakan masuknya waktu berbuka, AJ tak berapa nak toleh kiri kanan dah.....
Hehehehehhehe....
Kalau dah buffet tu, makan memang tak ingat dunia la...
Mula-mula AJ makan nasi dengan ayam masak rose, kambing masak apa tah dan udang goreng berempah....
Lepas tu AJ bantai pulak nasi beriyani kambing...
Dah habis tu AJ melantak pulak kebab ayam....
Huishhhh.. Banyak betul AJ makan..
Tapi tak habis lagi.....
Dah habis kebab AJ jalan lagi kat meja buffet tu....
Ambik pulak laksa semangkuk.....
Tambah pulak dengan 3 scoop ice-cream..... Pow lagi kawan punya banana split...
Hehehehehehe.......
Lepas berbuka kami raikan sekali hari jadi anak kepada salah seorang AJK.....
Makan pulak chocolate cheese cake....
Ya ampun.... AJ ni makan ke melantak?
Yeee... AJ memang kuat makan... Hehehehe... =D
Buffet kat situ okaylah....
Nak kata sedap sangat, taklah sangat..
Adalah pro dan kontra nya... =P
Tapi AJ puas hatilah....
Alhamdulillah.... Kenyang perut AJ....





Ni je la pic yang AJ sempat snap...
Hehehehe...
AJ busy makan tadi....
En. Sayang banyaklah snap pic.... =P

P/s : Few more days until Syawal....
I just can't wait...... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. amboi..yg baca pun boleh jadi kenyang.. :)

    apapun alhamdulillah, rezekikan.. :)

    ReplyDelete
  2. pergggghhhhh!!! bnyk sungguh awk mkn ye. jeles tau sbb awk mkn bnyk mane pun, badan menten gitu. cam akak ni mmg kena control skit mkn. klau x, mmg naik mendadak la. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Betul @Cik Nur..
    Rezeki jangan ditolak..
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah kak @Sue-Rya Qistina..
    Baka AJ memang kecik2 je semua....=D
    Hehheheheh...
    Tak tau la dah beranak pinak esok macam mana pulak naiknya..
    Sekarang ni AJ nk naikkan berat sampai 45kg pun susah....

    ReplyDelete
  5. kusss semangat dengar AJ punye makan..bole tahan gak nafsu makan dia ye..hehehe

    ReplyDelete
  6. Hahahhaha... @lovelywa, AJ memang kuat makan....
    Tak padan dengan size.... =D

    ReplyDelete
  7. Kalau tak makan, lapar pulak nanti @Pecinta pink^^..
    Hahhahah... =P

    ReplyDelete