Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 11 July 2012

WW #10 : My Obsession




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sesuatu yang membuatkan saya obses.....

High Heels!!!!
Ini Mangsa Pijak Untuk Hari Ini.... =D

Orang cakap tak elok kalau pakai kasut tumit tinggi ni....
Tapi entah kenapa bila beli kasut, pasti yang bertumit sebatang ni selalu jadi pilihan.....
Asal okay kat mata ni, sental je......
Kalau kat rumah dah macam galeri kasut......
Cakap nak macam mana???
Warna apa???
Tinggi mana???
Kadang bukan selalu pakai pun..... =D
Ada yang pakai sekali dua, lepas tu duduk dalam kotak lama-lama....
Ada yang sampai dah nak tercabut tumit pun masih tersarung di kaki.....

P/s : Wordless Wednesday.. Tapi banyak pulak ayat yang ditaip...
Hehehheehehh.. =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

13 comments:

  1. perghh..gayatnya nur tgk..!
    nur mmg xboleh pakai..sakit kaki..!

    ReplyDelete
  2. yang lama2 n uzur jugak sll jadi pilihan kolbu kan..selesa je di pakai..

    ReplyDelete
  3. @Cik Nur dah terbiasa sebenarnya.....=D

    ReplyDelete
  4. tu la @dhiashahida.. Kadang2 sampai nak cari yang same cmtu jugak kat kedai kalau dah tak boleh pakai lagi..... =D

    ReplyDelete
  5. hahaha tingginyeeeeeeeeee ! tak saket ke kak?

    ReplyDelete
  6. kak..kita pun sme..obses high heel..beli2 tak pakai pun ada lgi ni..haha

    ReplyDelete
  7. tumit tingggi, kgkadang nak try gak

    ReplyDelete
  8. @hairy sng nk pijak kaki org yg gatal2 dlm bas ke lrt...
    hehehe...

    ReplyDelete
  9. @FaFa EhA akk dh biase dik... so xsaket la.... Biasenye effect dia bkn skang... tggu bile umur dh buk sket nnt...

    ReplyDelete
  10. @Pecinta pink^^ tu la... beli sebab cantik pada mate je kadang tu... Akk ni slalu nek moto skang ni, so jaranglah nak pakai heels... Tp kalau shopping tu, heels xpenah miss... huhuhuhi....

    ReplyDelete
  11. @Cintaku Tihani trylah... hehehe... =D
    ppuan dan heels susah nak pisah..

    ReplyDelete
  12. walaupun kasut byk tp yg selalu pakai ade berapa je.. yg selebihnya, buat hiasan dalam almari.. haha

    ReplyDelete