Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 9 July 2012

Weekend

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Weekend bakal melabuhkan tirainya sekejap je lagi...
So macam mana dengan weekend korang??
Best ke tak best??

Saya menghabiskan weekend ni dengan merayap dengan Encik Sayang...
Yelah nanti dia dah split shift... Susah nak dapat weekend.....
Sabtu takde keje pegi Festival City Mall...
Memang dari mula-mula bukak dah ajak dia pegi...
Tapi baru hari Sabtu tu ada masa nak dating kat situ....
Hehehehehhe... Datinglah sangat..
Dah tu, pusing-pusing 20 minit, beli Big Apple je dalam tu.... Itu je nampak best...
Boring kot... Takde apa-apa yang menarik dalam tu pun sebenarnya *menyesal*...
Penyudahnya keluar dari situ.. Makan kat Mali's Corner..





Ahad pulak, melepak dekat Oldtown dengan member-member kelab...
Kelab apa?? "Scram & Bikers Wilayah"..
Nanti saya story pasal kelab ni okay.. =D
Lepas tu, plan nak tengok movie...
Tapi kami ni tak tau lah kenapa pelik sangat...
Bila dah sampai cinema mesti tak jadi tengok movie... Everytime pun macam tu..
Hahahahahaha... =P
Penyudahnya, saya pegi cuci dengan blow rambut je....
Thanks Sayang ye temankan....



P/s : Hope korang ada weekend yang best...
Hehehehe... =P
Ohhhh NO!!! Dah Isnin.. =(


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. sedapnya big apple..err,,terliur..hakhak

    ReplyDelete
  2. kalau berteman ke mana saja memang best...bahagia selalu.

    ReplyDelete
  3. menghabiskan masa dengan orang tersayang memang best ayue..tak sedar pun hari dah nak berganti hari...huhuhuhu cepat aje kan.. :)

    ReplyDelete
  4. @Pecinta pink^^ kesat air liur tu.... xcomel nanti kalau ada orang nampak...
    hehheheheh..

    ReplyDelete
  5. Aah kak @Rahmah Ram Ram... Cemburu je masa tu... Cuba kalau takde, panjang je rasa masa tu kan... Hehheheh.

    ReplyDelete
  6. huhuhu..terliur sungguh tgk big apple donut tu! weekend saya biasa2 je.spend time with hubby dan anak2.. :D

    ReplyDelete