Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 3 July 2012

Rasa Kurang Sihat




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pagi ni nak bangun pegi keje tu macam tak larat je....
Dah berapa hari badan ni rasa tak sihat....
Tapi nak MC pun, tak syok jugak.....
Yelah.... Nak buat apa je kat rumah??
Lagipun bukannya teruk sangat pun.....
Slightly fever je.......
So baik pegi keje.... =D

Sampai ofis aircond yang tak servis ni rasa sejuk lain macam....
Mata mulalah berat.....
Sekarang ni, dah sejam setengah duduk kat ofis....
Apa keje pun belum bergerak-gerak......
Lepas tu menyesal.......
Dalam hati "BAIK MC JE"...



P/s : Saat ni mulalah terbayang-bayang Tilam, Bantal dan Selimut di rumah.......




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. kot sye baik MC jek..tdo kat umah ag bestt..apa2 pon moga cepat sembuh yer awk.

    ReplyDelete
  2. Alahai... ciannyer, apa pun take care n gd rest k... :-)

    ReplyDelete
  3. @Chenta Eyfa Latieyfa Kalau duk rumah lagi sakit kepala rasa.... Terperap je dalam rumah tu.....
    Dah pegi keje, lain pulak perasaannya....
    Rasa baik MC...
    Thanks..

    ReplyDelete
  4. @Pn. Sheila@CC Terima kasih.... Akk pun ye... Sekarang musim...

    ReplyDelete
  5. kalau kat company alkisah, boss suruh g klinik amik mc.. rather than u duduk kat opis nanti jangkit satu opis.. jenuh satu opis demam nanti.. boss juga susah, ini mentaliti american company..

    get well soon..

    ReplyDelete
  6. Sikit je @Al Kisah.... Tu yang macam malas nak amik MC tu....

    ReplyDelete
  7. get well soon ye.. banyakkan berehat.. =)

    ReplyDelete
  8. Alolo... kesihatan kena jage.. kalo x larat sgt, balik jer umah amik mc

    ReplyDelete
  9. @KorN Alhamdulillah dah ok sikit.... Selagi tak berapa teruk, malas la nak MC... Keje pun tak susah sgt...=D

    ReplyDelete