Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 23 July 2012

Puasa Waktu Bekerja...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni merupakan hari pertama berpuasa pada waktu kerja bagi kebanyakkan orang...
Macam tu juga saya... =D
Hari ni baru first day berpuasa di ofis untuk Ramadhan kali ni....
Perasaannya???
Blur-blur, macam tak tau nak buat apa....
Selalunya kalau time macam ni, dah bosan sangat mulut comel saya ni tak berhenti mengunyah.....
Hehehehhehe.... (Ishhhh budak Kuat makan)
Tapi disebabkan puasa, tak dapek den nak ngunyah-nguyah cam biaso..... =P
Nak kata lapar tu, taklah sebab bukan first time puasa kan......
Mengantuk tu, adalah jugak....
Dengan aircond superb sejuk ni.....
Mata pun senang je nak layu, pejam-pejam.....
So, nak hilangkan rasa bosan, mengantuk berblogwalking je la......



P/s : Nasib Internet Tak Block...
Kalau Tak Haru Weeeehhhhh.... =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. tu la tu, nasib baik xkene block hihihi

    ReplyDelete
  2. Ayue : setuju..nasib kat opis,tenet tak kena block..kalau idok,mau buat taik mata time lunch ni..hihi

    ReplyDelete
  3. sama la dengan pka kat sini. huhu ;))

    ReplyDelete
  4. Amboih @Pecinta pink^^... Asik nak suruh akk tidur je ye...
    hehhehehe...

    ReplyDelete
  5. Kalau tak bertambah jem kepala ni @rafflesia....

    ReplyDelete
  6. Terima kasih @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA..... Kim salam kat Misha Omar ye.... =D

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan..Selamat Berpuasa..best bulan pose balik awal..hehehe

    ReplyDelete
  8. ika pon layan benda nie la time keje kalau tak, dok ingat nak makan je.hikhik

    ReplyDelete