Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 23 July 2012

Okay Aku Tak Puasa!!!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

"OKAY AKU P****D, TAK PUASA!!!"
Wahhhhhhhhhhh... Bukan main bangga lagi buat announcement macam ni.....
Nak bagitau satu dunia, korang tu tak puasa.....
Ehhh???? Perlu ke macam tu ek??
Korang penah nampak tak kawan-kawan korang ke, entah manusia mana tah dalam Fb atau Twitter korang update status macam tu??
Mesti ada yang penah nampak kan?
Tak malu ke nak satu dunia tau...
Dalam laman sosial tu belum tentu semua orang korang kenal kan......
Sepatutnya kalau dah tak boleh puasa tu... Janganlah nak heboh pulak....
Simpan je untuk pengetahuan korang sendiri cukuplah.....
Kadang tu ada yang siap mention "bendera jepun" berkibar....
Cik kak, itu memang penyakit perempuan yang tak boleh elak tau.....
Cuba duduk makan diam-diam kat ceruk dapur tu...
Heboh satu dunia apa dapat??
Malu tau kakak oiiii.....
Kalau memang penyakit kekal tak boleh puasa, takpelah jugak sebab memang kena makan ubat on time...
Ini cuti yang seminggu tu pulak nak heboh-heboh....
INGAT!
Status kita bukan kita je yang baca....
So NO! NO! and NO!
Elakkan letak status macam tu okay...... =D


P/s : Peringatan Untuk Diri Sendiri........
Jangan Nak Heboh Kalau Tak Puasa.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

30 comments:

  1. errkk...ade ke yg mcm tu..! malunyaa..

    kita kalau boleh nak sorok lagi tau..huhu.

    Psst, baca tajuk entry ingtkan pengakuan berani mati ayue..hahaha

    maaf ye, nur tersalah faham mula2 baca tadi :)

    ReplyDelete
  2. Hahhahaha... Takdelah sampai nak buat statement macam tu @Cik Nur..... =P
    Malu, ada jugak cik nur....
    Ayue baca pun malu.... Tapi biarlah, lain orang lain prasaannye...
    ini pun sekadar peringatan untuk diri dan orang sekeliling....

    ReplyDelete
  3. pewwwiittt~ ingtkan akak yg nk buat post yg akak xleh puasa. kekeke

    ReplyDelete
  4. ada..ada pernah baca... miss z pula rasa malu

    ReplyDelete
  5. Huissshhhh @haz... memang taklah akk nak buat pengumuman macam ni.... hehehhe....

    ReplyDelete
  6. Asal EhemEhem plak @hairy?? Sakit tekak ye??
    Hikhikhik... =P

    ReplyDelete
  7. Tu la @MISS Z BERCELOTEH, ada yang buat selamba je........
    Malulah sikit kalau memang tak malu pun... =D

    ReplyDelete
  8. dah tau tak puasa diam2 dah..ape lah kan..grrr..

    ReplyDelete
  9. okay2 kite duk diamdiam ceruk dapor, hewhew

    ReplyDelete
  10. susah jugak bila ada yg terlalu open..sabo jelahhh

    ReplyDelete
  11. betul2 setuju sgt!!
    apa ke gedik???? bnda2 tuh pun nk jadi kn..kn..

    ReplyDelete
  12. kemain selamber nak heboh satu dunia.. macam bangga plak...

    ReplyDelete
  13. HepHepHep @haz... Xmo gelak2... Huhuhuh...

    ReplyDelete
  14. @Syaa Amir Hahhahahaha... okay2... Sila duk dendiam.. =P

    ReplyDelete
  15. Tu bukan open @cikji.... Tak agak2... Hehehhe... =D

    ReplyDelete
  16. Heheheh @Sue PeLik.. Yelah, boleh pulak bangga nak bagitau...

    ReplyDelete
  17. Buat Malu je kat lelaki2 budiman macam @KorN ni kn...
    hehheheeh... =P

    ReplyDelete
  18. rasanye tak perlu la kot nk gtau. haishhh..buat malu je.mcm dia sorang pulak yg period. hahahaa

    ReplyDelete
  19. malu laa sikit kt kaum lekaki ni.... kami kalau tak puasa duk diam2 jer... beli nasik kedai mamak makan sorok2... haa bijakkan.

    ReplyDelete
  20. yeah rite..sangat setuju..zaman skang ni orang da tak pikir dulu before berkata..tulis..taip..ape2 jela..

    dah tak dapat fikir mane satu boleh bangga n mane satu memalukan diri sendiri..same2 la kite ingat mengingati...

    salam perkenalan..=)

    ReplyDelete
  21. betul tu. mmg ado jenis yg macam ni.. dulu kat asrama mmg biasa la gini nih. sipa mkn2 depan kita lak tuh.. xpikir langsung!

    ReplyDelete
  22. betul betul betul! diam2 dah la.. xyah nak heboh2 pulak..

    ReplyDelete
  23. @Roslan Putra Hahhahahaha... memang bijak... Tu yang pakai helmet masuk kedai makan tu... =P

    ReplyDelete
  24. Tu la @ayu jue... Benda yang sepatutnya tak nak hebah...
    Yang ini pulak sibuk diwar-warkan....

    ReplyDelete
  25. @jaakechik amboih kalau makan kat depan orang berpuasa tu lagilah.....
    Soroklah sikit...

    ReplyDelete
  26. Dalam Fb dah banyak dah tau @aisya... pelik diorang ni...

    ReplyDelete