Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 23 July 2012

Nak Tidur Balik Ke Tak??



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang dah sahur tak???
Saya Alhamdulillah.......
Done untuk sahur hari ketiga ni..... =D

Sekarang ni ada konflik pulak.....
Lepas sahur dan subuh, nak tidur balik ke tak??
Bukan apa, hari pertama dan kedua kan jatuh pada hujung minggu, so kalau terlajak tidur sikit takpe kan..
Bukannya keje pun pagi tu...
Tapi hari ni??? Isnin...... Hari bekerja....
Saya takut kalau saya tidur balik, tak bangun pulak...
Yelah, mana ada orang nak kejutkan saya kat rumah ni...
Semua dah pegi keje sebelum saya.....
Hmmmmmmm.... Takpelah, saya rasa baik saya tidur je.......
Dah mesej Encik Sayang minta tolong kejutkan...
Since shift dia dengan saya pun sama.... *malu*
Tak pun korang tolong missed call....
Nombornya..... 0123456789 (Okay main-main je)

Selamat Subuh....
Tapi Gambar Diambil Bukan Waktu Subuh.... =D

P/s : Hopefully Tak Terlajak Tidur... 


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. jgn tiduur..pejam mata aje..hehehe...

    ReplyDelete
  2. Pejam2 terus lena @SoLy SoLicious... Hehhehehe...

    ReplyDelete
  3. Kalau akak jenis senang bangun, ape salah nya tidur semula.. tapi kalo jenis susah bangun ni yang payah sikit... kannn

    ReplyDelete
  4. ni tengah lena lagi ka? hihihihi

    ReplyDelete
  5. Nak kata senang sangat tu, x de la @KorN..... Kalau kena time liat memang nak bangun tu malas je...
    Hikhikhik..... =D

    ReplyDelete
  6. Ishhhh xla @uncle.. Dah melangut kat ofis dah ni.... =D

    ReplyDelete
  7. Selalu lepas sahur ni tak tido balik dah.. sebab jenis yg susah nk tido balik bila dh bangun tu.. same je dgn tak tido balik. hehe

    ReplyDelete
  8. Sy kena tidur jugak @aisya... Sebab saya jenis tidur lambat..... So kena recharging sikit la... =D

    ReplyDelete
  9. better jgn tido kot..kepala jadi pening dan tekak sedikit kering..huhuh..

    nur tido gak tadi..bgun2 rasa smcm je.sembab..!huhuhu

    ReplyDelete
  10. Ayue kena tidur gak @Cik Nur.. Kalau tak merabak kat ofis ni... =D

    ReplyDelete
  11. @Cik Rongoks Alaaaaa kesiannya...
    takpe, esok ade lagi... =D

    ReplyDelete