Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 27 July 2012

Minta Maaf Semua.....



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Minta maaf kat korang semua....
2-3 hari ni memang mood AJ sedih dan duka.......
So, AJ tak sempat nak berblogwalking atau singgah balik kat korang yang datang sini....
Insyaallah, bila AJ dah okay sikit AJ datang jenguk korang...
Tinggalkan je jejak kat chatbox AJ tu......
Terima kasih ye.......
Dan jangan lupa mendoakan kesihatan sahabat AJ....
Untuk pengetahuan korang, beliau masih lagi tidak sedarkan diri dan masih berada dalam Unit Rawatan Rapi kesan daripada kemalangan tersebut........
Apa-apa nanti AJ akan update dengan korang ye..
Terima kasih juga pada yang mendoakan dia dan bagi kata-kata semangat untuk AJ dalam entri-entri sebelum ni......


P/s : Semoga Allah Mempermudahkan Segala-galanya.....
Amin...



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. Sabar sis :)

    Jom terjah entri terbaru drpd Izzah :D
    Kuceng Saya Comel [!]
    Kau haaadooo ?
    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/07/kucing-saye-comel-d.html

    ReplyDelete
  2. sabar ye dik. semua yg berlaku adalah kehendak dariNya. dh mmg tertulis takdir kwn awk begitu. harap sgt kwn awk tu sedar..mari kita sama2 doakan :)

    ReplyDelete
  3. patutlah senyap...kalau mood kurang..takpa..boleh rileks dulu..kumpu kekuatan baru masuk dunia maya semula cam uncle nih...

    harap kawan kamu dapat melawan penyakit yang di hadapinya. dengar kata masih tak sedar diri lagi? uncle doakan yang terbaik buat beliau.

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan segala hal .. amiinnn :)

    ReplyDelete
  5. bila dah ok berblog semula ye..:D

    ReplyDelete
  6. faham..kami semua faham.. sabar dan tabah ye ayue..

    ReplyDelete