Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 31 July 2012

Lagu Raya Mula Berkumandang...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Kat mana-mana je sekarang ni, lagu raya dah mula berkumandang....
Di stesen-stesen radio pun dah berselang seli lagu raya.......
Tengok kalendar hari ni dah 31 Julai 2012.....
Ohhhhh... Dah dekat 2 minggu dah rupanya kita berpuasa.....
Tak sedar masa berlalu......
Tangan pun dah gatal cari-cari lagu raya untuk didownload.....
Dah boleh tukar ringtone Hp... Barulah terasa mood raya.......
Tapi separuh je la mood raya tu...
Sebab kuih tak buat lagi.... Baju raya pun tak beli lagi.....
En. Sayang cakap esok atau Khamis baru nak beli baju raya.....
Ok... Tak sabar dah ni.....

So nak tanya korang sikit.....
Lagu raya apa yang korang suka ni???
Saya suka lagu-lagu dendangan Siti Nurhaliza dan beberapa lagu dari penyanyi lama.....
Kalau boleh duk ulang berpuluh-puluh kali dengan volume yang sangat kuat..
Hehheheheheheh... =D
Yelah, setahun sekali baru dapat dengar lagu raya kan....


Jom layan lagu raya ni..... =D
Nazam Lebaran by Siti Nurhaliza untuk korang.....


P/s : Raya Oh Raya....
Tapi Masih Adakah Mood Raya Tu??

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

22 comments:

  1. baru semalam pas download lagu..adalah dlm 10 lagu raya..hehe..rasa xsabar plak bila dgar lgu raya:)

    ReplyDelete
  2. Wahhhhhh..... Lagi advanced @Pecinta pink^^ ni.....

    ReplyDelete
  3. Saya ada gak yang kurang suka @:: Mrs.Eady ::... Yang baru2 ni kureng sikit....
    Kadang tu ntha hape2 je.... =D

    ReplyDelete
  4. lagu raya yg lama2 kebanyakannya mmg best2... klo yang merantau tu boleh nangesla klo dok dgr lagu airmata syawal nyanyian dato'...

    ReplyDelete
  5. akak lbh suka lagu raya lama2 dulu. mmg mengusik kenangan tul sbb diorg nyanyi dgn penuh perasaan. x seperti lagu artis muda2 skang ni. xde rase feeling lgsg. hehehe.
    my hubby pun dh start main lagu2 raya utk angklung performance :)

    ReplyDelete
  6. Itulah @izzati_bloging... Syahdu je perasaan kan...
    Hikhikhik....

    ReplyDelete
  7. Betul kak @Sue-Rya Qistina... Kadang rasa macm bukan lagu raya....
    Syok sendiri je bunyinya....

    ReplyDelete
  8. korn semua lagu layan.. hehehe

    ReplyDelete
  9. uncle masih tak dengar lagi lagu raya..mood kurang kot tahun nih...tapi takpe lah..asalkan anak gembira ..ayahnya tumpang sekaki udah hihihihi

    ReplyDelete
  10. yang paling lagu mamat

    pohon restu ayah bondaaaa

    ReplyDelete
  11. Lebih suka dengar lagu raya yang dulu2/lama :D hee.

    ReplyDelete
  12. nur suka lagu sesuci lebaran dendangan siti nurhaliza..best..!

    lagu2 lama best jugak.. :)

    ReplyDelete
  13. mood raya dah tiba ek...pcl suka lagu Allahyarham sudirman, ..tp skrg ni masih awal lg kot utk dendangkan lagu balik kampung...pcl balik kpg awal sikit tahun ni...dah apply cuti pon haha!!

    ReplyDelete
  14. dah mmg ada satu folder lagu raya dlm laptop.. hehe.. suka lgu yg lama2 jugak.. lagu baru xbest la.. huhu

    ReplyDelete
  15. @KorN lagu setahun sekali kan....
    Layannnn...

    ReplyDelete
  16. Takpe @uncle... Nanti dah tengok anak2 happy nak beraya, uncle mesti happy dab rasa mood raya tu...

    ReplyDelete
  17. Sedih je lagu tu @cikji...
    Sedih...
    Pulanglah pun best....

    ReplyDelete
  18. Siti nye lagu semua best2 kan @Cik Nur.....

    ReplyDelete
  19. Wahhhhhhhh @[PCL].... Awalnya apply cuti.......

    ReplyDelete
  20. Ini betul nya dah buat preparation tang lagu raya ni @aisya....
    Semangat... hehheheh

    ReplyDelete