Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 16 July 2012

Kembali Bekerja....




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Setelah beberapa hari bercuti......
Tidur sampai ke tengah hari.... Opssss....
Merayap ke sana sini dengan Si Dia....
Makanya, hari ini saya kembali bekerja.....
Rasa macam tak puas je bercuti....
Boss, nak sambung cuti lagi boleh tak???
Hehhehehhe... =D
Okay berlemak pulakkan.....
Dah!!! Jangan banyak menaip...
Sila mulakan kerja....


Hari ni masuk keje dengan penuh semangat waja, hati berbunga dan jiwa raga ceria....
HARAPANNYA-----> Nak settlekan keje-keje yang tertangguh akibat percutian.....
Hopefully, kepala otak ni berjaya bertahan sampai pukul 6 petang karang...
Hehhehehhehe... =D
Oh ya......
Mana yang BW ke sini tu sekejap lagi "kalau" keje saya dah settle, i will hit u guys back.... PROMISE!
Terima kasih ye sudi datang sini......
Doakan keje saya berjaya disiapkan.... So that, dapatlah saya BW dengan senang hati tanpa was-was....
Hehhehhehehhe... =P
Cerita cuti???? Tangguh dululah.... =D
OkBye.... Nak start buat kerja..... Bismillahhirahmannirrahim....

P/s : Ya Allah, permudahkanlah segalanya untuk hari ini...
Semoga aku dapat menyelesaikan segala tanggungjawabku yang tertunggak berhari-hari ni....
Aminnn.... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

1 comment: