Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 4 July 2012

Bila TAMAK Menguasai Diri...




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Mesti korang pun alami masalah sama jugakkan???
Cik Fibox asiklah tak boleh bukak......
Dia tulis..

"The page you are looking for is temporarily unavailable.
Please try again later."


So, bila berblogwalking tu jadi tak best....
Sebab korang tak boleh nak tinggalkan jejak.....
Tuan punya blog pun mesti naik meluat sebab tak boleh nak hit balik pelawat korang....
Jadi.... Disebabkan permasalahan tersebut...
Saya ambil keputusan nak menjadi seorang yang tamak....
Haaaaaaa....


Nampak tak tu.....?
Dua-dua pun saya letak..
Pilih je mana nak....
Nak Fibox ke Cbox.....
Akhirnya Cik Cbox kembali menjelmakan diri ke Blog AyueJean....
Hehheheheheheheh.... =D
Cik Fibox pulak???
Still disitu...
Nak tamatkan perkhidmatan dia, macam sayang pulak....
So TAMAKKAN DIRI, letak dua-dua...
Puas Hati.... =D


P/s : Selamat Berbogwalking.....
Sila Tinggal JEJAK...
WAJIB OKAY!!!! =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. dulu saya pernah ade mendalah ni. tp dh buang sbb kat opis xley view. ni pun xley view kt awk nye blog. huhuhuhu. :D

    ReplyDelete
  2. @Sue-Rya Qistina Owhhh.... yeke???
    Biaselah..... kadang mende ni pun pening jugak... ehhehehe.....

    ReplyDelete
  3. Salam.. join and di jemput join GA
    http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/07/birthday-giveaway-by-nisa.html

    ReplyDelete
  4. setujulah...semalam punyala semangat nak bw tapi.. takde rezeki kan...teruslah buat entri baru tapi pagi td baru post..huuu..

    ReplyDelete
  5. wah! due ade...sya punyer blog satu pon xde..aiyoo...nak letak jugak la..

    ReplyDelete
  6. betul..nympah pula dengan fibox ni...!

    nur pun ingt nk tukar..huhuh

    ReplyDelete
  7. @luqman zakaria Cepat letak...
    Sekarang jugak... hehehheh...

    ReplyDelete
  8. @Cik Nur Susah kan bila dia buat hal????

    ReplyDelete
  9. hah....patutla....tadik nak g BW kat log kawan xleh....ingat tenet yg masalah....upernya menda tuh yg masalah...

    ReplyDelete
  10. @Cik Sweet Pea memula ingat pun macam tu..... Tapi bila internet laju pun macam tu, sah2 sumthing wrong... Kalau buka website fibox pun tak boleh...

    ReplyDelete
  11. uncle dah tukar balik ke cbox ... dah tak tahan tengok kerenah fibox yg memanjang eror...tapi tengok tuan umah pakai 2 sekaligus..puas hati beb !!!! uncle tak bersedia lagi nak tambah satu lagi hahaha

    ReplyDelete
  12. Yelah @uncle... Geram btl dengan fibox.... Hahhahah....
    Memang tamak dan puas hati.. =P

    ReplyDelete
  13. yelah fibox buat hal je .. nyesal pulak tukar ke fibox hari tu~

    ReplyDelete