Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 2 July 2012

Berakhir Sudah EURO 2012




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dengan kemenangan SPAIN ke atas ITALY 4-0..
Maka berakhirlah EURO 2012.....
Lepas ni dah takde nak story-morry pasal Euro ni...
Dah takde yang complain mengantuk pagi-pagi kat Fb, Twitter bagai... (Termasuklah saya)
No very late night lepaking dengan alasan pegi tengok bola.... =(
Takde lagi nak bersengkang mata semata-mata nak tengok team favourite lawan.....
Takde lagi yang lambat pegi ofis selain saya.. =P
Semua yang ada kena mengena dengan EURO dah takdelah.....
Yang ada untuk 2-3 hari ni.....
"Penyokong SPAIN duduk membahan penyokong ITALY"
Hehehheheh..... =D



Saya sokong mana Final pagi tadi??
Dengan bangganya saya nak bagitau....
Saya sokong team yang KALAH tu......
Memang patut pun kalah... Main tah apa-apa je.......
Tapi saya tak kisah pun....
Menang ke, kalah ke bukannya saya rugi apa-apa pun....
Tapi rugi masa je la tengok game yang macam tu....
Apa pun, cara permainan Spain pagi tadi memang mengancam...
Tergoda mak tengok noksss.... =D

P/s : Mengantoooookkkkkkkk...
*YAWNNNN*




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments:

  1. mujurlah saya dan hubby x minat tgk bola. hehehehe..klau x, mmg haru, yg jadi mangsa anak2 kami.. :D

    ReplyDelete
  2. alkisah tak dapat nak layan game pagi tadi sbb letih sangat.. huhuh

    ReplyDelete
  3. lpas tu nk buat keje pn ngntuk kan~~ hahahah. so skrg ni sy nk membahan akak. hahahahaha xD

    ReplyDelete