Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 4 July 2012

Bencinya Aku Dengan Perempuan Ni!!!!




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hiiisssshhhhhh BENCInya dengan perempuan ni...
Nak tengok muka dia pun rasa meluat dan benci yang teramat sangat.....!!
Perempuan mana yang saya BENCI sangat ni????
Okaylah, dulu saya pernah rasa  benci, meluat dan menyampah yang teramat sangat dengan seorang kakak kat ofis lama saya tu....
Dia pun macam tu jugak.... Sama-sama tak suka dan tak ingin nak bertemu muka.....
Saya sendiri tak tahu kenapa...
Semua macam tiba-tiba sejak dia disahkan mengandung...
Saya CEMBURU ke pasal dia mengandung?
Ehhhh.... Memang tak lah nak cemburu...
Menjadi seorang isteri pun belum, inikan pulak nak mengandung..... Itu pelik
Tapi ada orang cakap, kalau perempuan tu mengandung pastu kita benci kat dia, itu tandanya baby dia berlainan gender dengan kita...
 Betul ke macam tu ye???
Entahlah, Wallahualam....
Tapi memang yang lahir tu, Baby Boy pun....
Yang peliknya, lepas je dia deliver perasaan tu lenyap sama sekali....
Saya dah tak benci dia, dia pun dah takde perasaan macam tu dengan saya.....
Pembawakan budak kot.....
Tapi kenapa saya???
Bila fikir balik, kelakar pulak rasanya........

Jap, korang yang pernah mengandung pernah rasa macam tu jugak ke????
Tapi benci kat kawan okay lagi kot....
Jangan tiba-tiba benci dekat suami....
Hahhahahhaa... =D



P/s : Nasib Anak Dia Tak Terkenan Muka Saya... =P




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. hehehe..comel sungguh cerita awk ye. setakat ni x pernah lg mengalami situasi benci membenci mase time preggy ni. meluat skit2 kt sorg dua tu pernahlah. tu perkara biasa. benci tgk suami x pernah, tp x suka dgn perfume yg suami pakai tu pernah. sampai soh dia beli perfume yg lain. hehehehe..kelakar je kan. nnt one day saya akan wat n3 psl alahan/perangai mase preggy ni.. :D

    ReplyDelete
  2. Nanti inform tau kak @Sue-Rya Qistina... Nak juga tau cmne....
    mana tau nati turn saya... hehheheh... Gatai!!
    Tapi tu la, memang pelik sangat..
    Ofismate lain pun ada yang perasan situasi kitorg ni..

    ReplyDelete
  3. hahaha..pembawaan bby 2 kot..anak dia ada gigit awak ke lepas 2..hehe

    ReplyDelete
  4. first time ika dengar citer cmnie. hihihi

    ReplyDelete
  5. hahahaha..boleh pula gitu..! mmg peliklah..

    almaklumlah belum kawin lagi, tak tahu mcm mana perasaan tu..hihih

    ReplyDelete
  6. Pernah gak kene benci dgn opismate, mase tue dia preggy pastue dia mcm meluat tgk muke keyrah.. tapi keyrah buat tak tau jek, pas dia deliver kiteorg oke balik,. cume ank dia kenan muke keyrah sesikit hahha tue lah sape suwo benci keyrah mase preggy kan da kenan, ce benci kat lisa surihani kan comey sikit hahah

    ReplyDelete
  7. @Mrs Velentine Nasib xde... kalau ade, gigit anak dia balik...
    hahhahahah...

    ReplyDelete
  8. @Cik Rongoks Dulu ada gak dengar...
    Tapi bila dah jadi baru tau...
    Memang kelakar sangat ragamnya....

    ReplyDelete
  9. @Cik Nur aah la.. Pelik sangat....
    Kita yang takde kena mengena pulak terjebak...
    Hhahahaha..

    ReplyDelete
  10. @cikeyrah Hahhahaha... Tu la keyrah kan....
    Tak pasal je kitajadi mangsa keadaan.....
    Macam2 ragam orang mengandung ni...=D

    ReplyDelete
  11. kekadang pembawakan isteri mengandung menjadi benci/meluat dengan suaminya sendiri....tu yg sadis sangat tuh, ...sungguh tak penah terjadi pd diri sy..tp kesian jgk pd suami2 yg pernah laluinya...cmner rasa ek?

    ReplyDelete
  12. @[PCL] Ada jugak dengar kena macam tu......
    Heheheheeh...
    Kesianlah en suami dia tu kalau isteri alah pada dia sepanjang waktu kehamilan....

    ReplyDelete
  13. la camtu pulak..hehehe.macam2..tpi ok la dah x bencikan

    ReplyDelete
  14. @Chenta Eyfa Latieyfa Aah semua during prenancy period tu je..... After that okay dah... =D

    ReplyDelete