Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 21 July 2012

Baju Raya...




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Macam mana puasa pertama??
Ada yang puasa setengah hari tak??
Hehehehheeh... =D
Tengok title entry mesti ada yang cakap..
"Aikkk?? Baru hari pertama puasa dah sebut pasal baju raya???"
Hehheheh...
Tapi betullah, saya memang nak cakap pasal baju raya...

Seperti tahun-tahun sebelum ni, saya memang jarang sesangat beli baju yang "ready made" ni...
Dari sekolah lagi tak beli baju raya ready made..
Sebab saya tak nak lah ada yang pakai baju yang sebiji betul macam saya pagi raya..... (Pernah jadi okay)
Dah lah pattern sama, warna pun sama....
Isssshhhhhhhh tak suka....
Baju raya yang saya tempah selalunya dah siap 3-4 bulan sebelum raya...
Cuma tahun ni je tak berkesempatan nak tempah....
Nak tak nak kena jugaklah beli baju ready made...
Hopefully tak jumpa orang yang pakai baju sama pagi raya....
Hahhahahahha... =P
Cuma, tak tahulah nak pakai warna apa tahun ni.......
Tahun lepas merah dengan hijau.....
Tahun ni, macam dah buntu pulak nak pakai warna apa.....
Agak-agak warna pelangi okay tak???
Hahhahahahhaha... =D


P/s : Sayang next week kita cari baju raya ye...... =D
Tahun lepas kita Hijau, tahun ni???
Hurmmmmmmmmmmm....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. Ayuee....warna turquoise cun...!
    pilih yg terang.. :)

    ReplyDelete
  2. saya punya tema tahun ni kelabu...hehe

    ReplyDelete
  3. @Cik Nur Alamak cam tak kena dengan kulit je.....
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  4. @zatie heheheh... Dah pernahr asanya...=D

    ReplyDelete
  5. @SoLy SoLicious Hehheheh..... Terfikir gak kaler tu...
    Sama ngan cik soly la nanti..
    hehhheeh..

    ReplyDelete
  6. akak same mcm kita..thun lpas tema hijau..hehe..taun ni biru kot:)

    ReplyDelete
  7. haha samalah,cikji pn kekdang risau nk beli yg ready made,takut g beraya nt jupe geng plak.adehh malu nt

    ReplyDelete
  8. akak, wane pelangi pliss! hahahahha xD

    ReplyDelete
  9. Yang hijau tu tema dengan en bf je @Pecinta pink^^ hehhehheh... =P
    Dengan family lain...
    Tahun ni yg macam tak tau...

    ReplyDelete
  10. kan @cikji nak-nak pulak yang sama tu sedara mara kita...
    hehheheh... =D
    Lagi malu...

    ReplyDelete