Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 2 July 2012

Alahai, FITNAH Lagi..




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Haisshhhh...
Manusia, manusia....
Tak pernah lari dari memfitnah....
Gebang itu ini.......
Jangan lupa ye....
Allah s.w.t tu maha adil.....
Dia tahu setiap inci perbuatan kita......
Tak kisahlah kamu tu nak claim kat alam nyata dan alam maya ni apa-apa pun.....
Hehhehehehe........ =D

For me, kalau ada Fitnah pun, relax je la...
Ahli mesyuarat tingkap memang ada je di mana-mana..... =D
Yang penting Allah s.w.t tu tau.....
Ucap je ALHAMDULILLAH...
Butakan mata, pekakkan telinga........
Makcik-makcik dan Pakcik-pakcik.....
Kain sendiri dah terkoyak dan terselak....
Janganlah sibuk sangat nak singkap kain orang....... =P


Korang ada bukti ke???
Takde kan??
Kalau takde, jangan nak claim tanpa usul periksa...
Manusia dikurniakan akal fikiran......
So gunalah sebaik-baiknya....
Bukannya memfitnah sehingga merosakkan hubungan sesama manusia....
Dosa tu?? Nak tanggung ke???
Sampai mati wooo korang bawak kalau tuan punya badan tak maafkan.....


P/s : I have My Own Life, My own Identity.......
And I'm HAPPY with My Own Life.... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. biarkan drg yg penting ayu bahagia

    ReplyDelete
  2. @Mrs Velentine Yup betul.... Mulut manusia bukan macam mulut tempayan.....
    Dosa sendiri tanggung....
    Kubur lain-lain... =D

    ReplyDelete
  3. kita tak mampu nk tutup mulut org lain kan ? hukhuk
    sabar je la.

    ReplyDelete
  4. So true @Cik Rongoks... So let it be..... =D
    Itu urusan mereka dengan yang esa.....
    Kita buat tak pot je dah la...
    hehhehheh..

    ReplyDelete
  5. sabar dan kuatkan kesabaran. berserah dan berharap kpd Allah SWT..

    "Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain dari Nya. Hanya kepadaNya aku bertawakkal."
    (Surah At-Taubah ayat 129)

    http://suriaqistina.blogspot.com/2012/01/kenapa-aku-diuji.html

    ReplyDelete
  6. sabarlah ayue..
    biarlah dia nak buat apepun, yg peling penting ALLAH tahu kebenarannyakan..!

    pahala dia, free dpt dekat ayue..

    ReplyDelete
  7. Yup @Cik Nur... Sabar tu separuh dari iman.... Ayue pun malas nak amik tau perkara remeh temeh.....=D

    ReplyDelete