Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 25 June 2012

Tips Selamatkan Handbag Yang Dicakar Kucing...




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Haaaa..... Kalau korang ada bela kucing, mesti tak dapat nak elak masalah ni.....
Saya sure sangat...
Sebab saya pun bela kucing dan agak banyak handbag saya dicakar oleh beliau-beliau tu....
Kadang tu baru pakai sekali je.....
Nak buat macam mana, bela spider-cat kann..
Gantung tinggi melangit pun still kena cakar......

Okay... Sekarang saya nak share tips sikit...
Murah dan mudah...
Dapat jugaklah selamatkan handbag korang dari nampak cacat akibat cakaran tu.....
Caranya, korang ambil je marker pen yang sama dengan warna handbag..
(Make sure sama tau......)
Lepas tu, warnakan di tempat kesan cakaran kucing tu....
Dah settle satu masalah..
Bukan susah pun.....
Atleast takdelah ralat sangat bila tengok handbag tu......
Mudah tak??
So selamat mencuba......

Jaga-jaga aku nak datang cakar kau ni... =P
Eh??? Ada dialog pulak....

P/s : Saya selalu guna cara ni....
Alhamdulillah berkesan dan tak nampak cacat.... =D
So bolehlah guna handbag tu sementara tunggu En. Sayang gaji nak beli Handbag baru kan....
Hahhahahhaha.. =P






"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments:

  1. jemput join..
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/segmen-i-follow.html

    ReplyDelete
  2. saya tag awak kat entry ni...harap2 singgah ye.....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html

    ReplyDelete
  3. Post saudari telah dipilih menjadi feature di FB Handbag VS Kasut. Check it out!

    ReplyDelete