Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 4 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Mata dah sangat mengantuk...
So join segmen Miss Z jap la.....
Nampak memang sesuai dengan blog saya ni...
Hehhheheheh....

Tarikh tutup 17 Jun 2012

Haaaaaa.......
Follower saya ada : 371 orang masa saya join segmen ni....
Bawah 500 kan kan kan????
So layaklah join....
Hehheheheheh.... =P

P/s : Kalau korang ada 500 follower tu, rentikanlah nak join ye....
Miss Z kata TAK BOLEH....
Hehehhehe......


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

9 comments:

  1. makasi sebab sudi join :) hehehe
    dah lama follow awak :)
    tweet pun dah heeh :P

    ReplyDelete
  2. Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

    http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  5. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
  6. dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
    MuinkSnikerdoodle

    tak salah kalau berkawan kan ;)
    My Facebook
    My Twitter

    ReplyDelete
  7. salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal... da follow awak.. =)
    dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete