Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 16 June 2012

SEGMEN AYUEJEAN : BAPAKU IDOLAKU




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

ENTRI MELEKAT : Segmen Pertama AyueJean

Bersempena HARI BAPA yang bakal tiba ni, saya nak buat satu segmen sebagai menghargai jasa bapa anda tak kira sama ada beliau masih ada atau telah meninggal dunia....


Syarat-Syaratnya...

1. Letak Header Blog AyueJean...



2. Follow Blog ni... (Tiada Paksaan....)
Tapi seelok-eloknya followlah senang korang nak jenguk peserta segmen ni yang lain... =D

3. Buat entri bertajuk "SEGMEN AYUEJEAN : BAPAKU IDOLAKU"
Cerita kisah Bapa yang merupakan Idola korang tu.......
"Jangan lupa mention nama bapa korang ye......."
Ucapkan kata-kata yang tak mampu korang luahkan di hadapan Bapa......

4. Nak tag kawan boleh, tak nak pun takpe...
Kalau korang tag, make sure diaorang tau lah ye...
Nak join atau tidak.... Terpulang pada mereka.... =D

5. Dah siap????
Linkkan entri korang di RUANGAN KOMEN....
Kat tempat lain, tidak akan dilayan okay.... 

TARIKH TUTUP : 17 JUN 2012, 11 MALAM

P/s : Harap-harap adalah yang sudi join Segmen Pertama saya ni.....
Kalau ada 1 penyertaan je pun, saya terima... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

25 comments:

  1. ete nak join .

    http://aenvanilla.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

    ReplyDelete
  2. alaa.. sy xde ayh cne nk join? haha

    ReplyDelete
  3. @haz bleh je join..... mungkin bleh imbau kenangan dengan ayah...

    ReplyDelete
  4. salam..
    maaf mengganggu hehehe
    jom luangkan masa anda menyertai GA ohsem nie..
    hadiah sungguh lumayan..
    ape lagi jom jom jom

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/miss-jijie-1st-giveaway.html

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

    ReplyDelete
  5. uncle sokong...tapi rasanya uncle tak tau nak menzahirkan kata-kata buat papa uncle huhuuu...rasa touching !! takpa..kalau ada kekuatan uncle join..kalau tak..sekadar menyokong kamu ..

    ReplyDelete
  6. @uncle Ok uncle... x pe.... =D
    Ini sesaje nk try je.....Thanks support...

    ReplyDelete
  7. @uncle Ok uncle... x pe.... =D
    Ini sesaje nk try je.....Thanks support...

    ReplyDelete
  8. thanks atas invitation..insyaallah akan join..tq ayu :)

    ReplyDelete
  9. haa...sudah join..hehe,
    thanks jemput ^,^
    http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku-haa.html

    ReplyDelete
  10. menarik segmen ni..klo sempat sy join k...

    ReplyDelete
  11. http://azumylini.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

    ReplyDelete
  12. ohsem gak segemn nie..insyallah de masa join..tahnks jmeput okeh..:)

    ReplyDelete
  13. thanks invite..sye join okeh..

    http://tieffa19.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

    ReplyDelete
  14. ada perubahan tadi.

    http://tieffa19.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

    ReplyDelete
  15. faizah join :)

    http://serikandi95.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-segmen-pertama-ayuejean.html

    ReplyDelete
  16. TQ diatas invitation dari saudari...
    sy joined...

    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

    ReplyDelete
  17. salam..nice segment..nk join tp sebak pulak hti nk tulis entry bila rindu kt abah..gud luck yer...slam ziarah :)

    ReplyDelete
  18. insyaallah klo iman sempat kita join ya =D

    ReplyDelete
  19. http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

    kita joined!!!

    ReplyDelete
  20. thanks for invite dear.. all the best for contestant

    ReplyDelete
  21. thnks ajak.. klu sempat cik en join..kan pe... bz sgt..ehhehe

    ReplyDelete