Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 25 June 2012

Patut ke Tukar Kerja Sekarang??




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Nak tanya korang sikit ni.....
Patut ke saya tukar kerja sekarang???
Maksud saya dalam sebulan ni.....
Saya macam tak tau je nak buat keputusan......
Yelah...
Kerja kat sini bukannya tak best, best sangat-sangat.......
Tapi gajinya je agak kurang best.....
Bukanlah kata saya ni demand gaji tinggi 3-4ribu macam tu...
Tapi dengan kerja sekarang, lambat lagilah kot baru dapat kahwin...
Sekarang ni tengah duduk merancang masa depan...... Insyaallah....
Lagipun tak lama lagi kita dah nak puasa pulak, lepas tu confirm-confirm raya....
Boleh ke nak apply cuti???
Lulus ke cuti tu memandangkan baru sangat masuk kerja....
Hurmmmmmmm....



P/s : Korang rasa macam mana????




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. slalunyer klu dah sampai seru... tukar je yu... jgn sampai seru kedua dtg..

    ReplyDelete
  2. @Mr Farid Mrs Nashrina Tu la... aku pn fikir cmtu gak....
    Tp kene fikir panjang lagi sikit.....

    ReplyDelete