Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 13 June 2012

Kan Dah Kena....




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Tengah-tengah duduk makan dengan Encik Sayang...
Tiba-tiba dapat mesej macam ni kat Fb.....
Kalau korang kan, apa korang nak buat????

Inilah dia ciri-ciri manusia yang takde moral.....
Suka-suka hati je nak mesej macam tu.......
Agak-agaklah bhai...
Kau ingat aku AYAM nak main tidur-tidur kat sebelah????

"Sha Kecik, aku bukan nak malukan kau....
Tapi ni pengajaran buat kau.....
Dengan orang lain mungkin kau boleh....
Tapi dengan aku, silaplah......."

Ni dia...... Kot-kot sedara mara ke...
Tolong-tolonglah nasihatkan......
Kalau relative korang ada dalam profile dia, elok sangatlah suruh remove mangkuk ni....

Kebetulan pulak saya ada dengan Si Dia, so terus saya pas henpon kat dia......
Kan dapat kata-kata hikmat....
Terus si mamat ni offline.......

Saya bukanlah jenis yang sesuka hati nak approve orang kat Fb......
Ni pun sebab mutual friends di kalangan kawan-kawan rapat BF saya....
Rasanya lama dah saya approve mamat ni kot....
Sekali boleh pulak dia hantar mesej macam ni......

P/s : Perempuan Bukan Boneka!!!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. terbaiklah awak..biar diorang yg tak tahu adab ni dapat pengajaran.

    mai pun pernah dpt sexual abuse dalam fb..2 kali..geram sangat..... dia siap tunjuk dia punya..ishhh3

    *perempuan bukan boneka.hempok sekali baru tau

    ReplyDelete
  2. @CikMai tu la psl.....
    Dh kemaruk sgt ke gamaknya tah.....
    Euuuuwww smpi cmtu skali???
    Lagi truk....

    ReplyDelete
  3. pdan muka dia...amik...kna sbjik...haha

    ReplyDelete
  4. Ayark..cabul betul mulut dia...mmg patut kena hempok pon

    ReplyDelete
  5. @::CIK LYNN:: hahhahahah... Kannnnnn..... Padan muke dia...

    ReplyDelete
  6. @Karbie tu la.... igt ppuan ni ape??
    Cube klu ade org ckp cmtu kt bini dia, tunang dia, kakak dia, adk ppuan dia or sedara mara dia....
    Suke tak???

    ReplyDelete
  7. kalau saya...saya dh remove terus dia dr friend list...block terus...

    ReplyDelete
  8. @Tentang Kita Alaaaa... silap2 dia yg remove tros acc tau.... Xpe awk.. tgkkn je..

    ReplyDelete
  9. terbaik la! hehehe..

    sebab tu xsuke approve org xkenal. malas nk melayan org2 mcm ni.. ntap pape je kan?

    ReplyDelete
  10. @aisya Itulah tu..... Meroyan x tentu psl plk dia... Klakar pn ade org cmni...

    ReplyDelete