Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 29 June 2012

Kalau Macam Randi Pangalila Takpelah Jugak!!




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Masih ingat lagi tak saya diganggu oleh manusia takde moral hari tu??
Haaaaa...... Ada pulak sambungan sinetron yang dibuat oleh tak Gf ke tunang dia.. Wallahualam.....
Kalau belum baca, KLIK SINI....

Tadi ada dapat mesej dekat Facebook...
Daripada ID mamat ni....
Tapi tiba-tiba marah saya dalam bahasa yang saya kurang arif....
Ataupun lebih tepat saya sendiri memang tak faham langsung....
Hasil bantuan seorang rakan dari Indonesia, saya tau lah apa maksudnya....
Sebelum tu, Gf dia ni Orang Seberang....
Kata kawan saya itu ayat Melayu Deli.....

Okay balik cerita sebenar....
Dah tau translation dia tu, terus saya tergelak besar.....
Ya Ampun kakak oiiii......... Bf kamu tu siapa pun saya tak pernah kenal....
Tiba-tiba cakap saya dah putus dengan Bf dia tapi still terhegeh-hegeh dekat lelaki tu??
Errrrrrkkkkkkk??? Bila pulaklah saya couple dengan Bf dia tu.....
Sampai tak pasal-pasal tiba-tiba ada Kisah Cinta dengan mamat tu....
Hahhahahahahahha....
Alamak.... Kalau Bf kamu tu macam RANDI PANGALILA takpelah jugak.......
Ini jauh api dari panggang...
Sejauh Kutub Utara dengan Kutub Selatan....

Bak kata kawan saya tu..... Cakap dengan Gf dia tu...
"COWOKKU LAGI GANTENG DARI COWOKMU....."

Kalau macam ni CONFIRM la saya puas hati,
 kalau nak tuduh saya ambik BF dia pun.....

P/s : Ini Bukan Entri Cari Pasal...
Ini KENYATAAN.........
Kelakar pulak....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. betul tu.. klau macam randy pangalila xpe la kalau nak meroyan cmne pun.. hehe

    ReplyDelete
  2. ntah2 adik randy pangalila kot (betul ke aku eja mamat endon ni) hahaha

    ReplyDelete
  3. @aisya Hehheheheh... Ini Ya Ampun......
    Taknak pun lah...

    ReplyDelete
  4. @KorN Ishhhhh jauh sgt rupe dia tu.... =D

    ReplyDelete
  5. mcm2 ragam manusia skang ni. main serkap jarang je kan. bahaya sungguh laman sosial tau. huhuhu

    ReplyDelete
  6. suka randy jgk~ encem! hikhik

    ReplyDelete
  7. @Sue-Rya Qistina Kelakar sangat tau...... Kalau kenal tu, lainlah cerita...
    Ni dah la ntah siapa2....
    Hehheheh...

    ReplyDelete
  8. @haz Hamboih3... Bukan main lg....
    Akak sebenarnye kan... bukan kenal sangat pun.... Hehehhehe.....
    Tau pun sebab dia berlakon ngan elfira loy...
    So masa kes ni jadi terus terkeluar muka dia... Makanya entri ji adalah name dia... =P

    ReplyDelete