Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 21 June 2012

Ben Ashaari Dan Saya




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tak kira....
Nak jugak join.......

BEN ASHAARI

Saya tak kisah nak baca blog yang macam mana pun........
Nak-nak yang humour dan menarik....
Kisah mereka je pun saya baca.... Sebab memang akan ada orang berblog cerita kisah sendiri....
Tak salah kita baca pengalaman orang lain......
Sedikit sebanyak kita boleh belajar melalui pengalaman kan???

Tapi saya memang takkan baca blog yang lucah-lucah ataupun ada gambar yang ngeri-ngeri....
Takut kot.....

P/s : Terima Kasih Abang Ben... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

20 comments:

  1. salam kenal...hihihihih
    dari segmen yg sama.. :)



    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  2. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  3. baby dtg dr segmen abg ben juga.. follow sini, baby pun tak suka lucah2 ni.. 18sx ish tak sesuai ;)

    ReplyDelete
  4. deno datang dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  7. salam.wah betul tu kak ayu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  8. salam,hery dtg dri segmne yg sama...jmput lah dtg ea...

    ReplyDelete
  9. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  13. blog saye komfem xde gmbr sensor..hheheh.btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry ^^

    ReplyDelete
  14. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  16. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

    ReplyDelete
  18. eyqa datang dari segmen yang sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. salam ziarah :)
    saya silentreader blog ben ashaari
    jemput singgah yer :) http://norafesa.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. salam..singgah dari segmen yang sama ^-^

    ReplyDelete