Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 25 May 2012

Syoklah CUTI SEKOLAH Dah Mula..





ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Belek-belek kalendar nak tengok cuti, terpampang pulak tarikh cuti sekolah....
Ohhhhhh.... Esok adik-adik yang bersekolah dah start cuti ye???
Wahhhhhhh.... Syoknya....
Rasa macam nak join same je.... =P

So, cuti ni apa plan???
Ada tak yang parents bawa bercuti??
Itu lagi berganda-ganda syoknya.... Hehhehheheh... =D
Tapi kalau yang tak dibawa bercuti kat mana-mana tu, jangan sedih....
Kat TV banyak rancangan menarik untuk Adik-adik tonton....

Okay lah sayang-sayang sekalian....
Selamat Bercuti okay....
Mana yang Cikgu ada bagi homework tu, jangan buat-buat lupa pulak tau....
Dan mana yang ada exam penting tahun ni, studylah sikit-sikit....
Jangan 2 minggu cuti, sehari pun takde yang membelek buku.... =D
Eceeeewwwwaaaahhhhhhh...... Macamlah time sekolah dulu buat kan??? =P


Cikgu-cikgu sekolah pun cuti same kan.....
Okay nak jadi Cikgu lah...
Hahhahahahhaha.... (Dan-dan tu nak jadi Cikgu...)


P/s : Selamat Bercuti Adik-Adikku....
Enjoy Your Holiday.... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment