Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 3 May 2012

Segmen Nasz : Nasz Dan Saya Adalah Blogger




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Join segmen Nasz lagi...
Hehheheheh...
Segmen simple....
Story-mory sikit sebab korang jadi blogger...

Tarikh tutup 11 malam ni...

AJ????
Mula-mula tak bajet pun nak jadi blogger...
Bukak blog pun suka-suka....
Lepas tu terabai setiap masa....
Nak komen entri orang lain pun tak tau......

Lepas dah dekat setahun ada blog, barulah AJ betul-betul jadi blogger...
Hehehhehehehe... =D
Dan jadi blogger sebab nak kongsi semua yang AJ tau, AJ rasa dengan korang.....
Tak kisahlah apa segala isu pun....

P/s : Korang macam mana??

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. thanx sudi join segmen saya ni.

    ReplyDelete
  2. @NasZ Klu bkesempatan, join punyalah.... =D

    ReplyDelete
  3. dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  4. smoga psni bleh jd blogger tegar...hehe

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  5. Psttt psttt,samalah kita.Dulu,komen entry orang lain pown saya tak tau.Mau BW lagilah tak tau.Setahun usia blog,baru paham sikit tentang blog ni :P

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  6. salam dtg singgah sini..dri segmen same..meh baca sebab kita jadi blogger pulak di http://akmaluv90.blogspot.com/ maseh:P

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog sy ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete