Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 10 May 2012

Rindu Nak Berkuda




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tadi nampak gambar kuda.....
Tetiba perasaan rindu nak berkuda tu muncul....
Dulu selalu tunggang kuda....
Alhamdulillah, tau lah serba sedikit teknik-teknik nak bagi kuda tu jalan, reverse, stop, laju, slow semua....
Itupun berkat tunjuk ajar kawan-kawan yang bekerja dengan kelab lumba kuda.....
Itu yang selalu berpeluang tunggang kuda sendiri.... =D
Bukan naik atas kuda, pastu ada orang kat bawah tolong tarik kuda tu suruh berjalan macam kat Titiwangsa atau tepi pantai tu... =P

Tapi since kuda-kuda tu dah pindah location, dah tak berpeluang lagi nak tunggang kuda....
Jangankan kata tunggang, pegang kuda pun dah tak dapat....
Ada tak sesiapa sudi nak belikan saya seekor kuda???
Heheheheheh.. =P

Salah seekor Kuda yang selalu saya tunggang...
Dah lupa nama dia....
Tapi yang sure, bukan Soledad kuda kegemaran saya..... =D


P/s : Kudaku Lari Gagah Berani...
Eh?? Ternyanyi pulak... =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. nak jugak naek kuda.. tp takot. huhu :)

    ReplyDelete
  2. @Pka Rahim jgnlah tkut.... klu tkut lg kuda tu exsyen tau...
    hehhehehe.. =P

    ReplyDelete