Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 30 May 2012

Panas... Berdarah Hidung!!!




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang ada rasa tak yang lately ni, cuaca panas sangat....??
Selaran matahari tu sangat terik.....
Terhiris kulit tak berapa nak gebu ni...
Hehhehheh... =D
Okay-okay... Bukan nak merungut pun sebenarnya....

Bila cuaca panas macam ni kan...
Saya akan alami masalah sikit....
Masalah HIDUNG BERDARAH.....
Kata orang panas dalam......
Hari ni je, dah 3 kali hidung saya berdarah.....
Tengah berjalan nak pegi Carrefour pukul 9malam pun boleh berdarah....
Sampaikan ada sorang mamat ni lalu sambil pandang saya.....
Ohhhh abang... Pandang je buat apa??
Cubalah "gentleman" sikit.. Bagi sapu tangan ke.... Alahaaaiiiii.....

Haishhhhh... Inilah saya sejak dari kecil....
Tapi sejak dah besar panjang ni, jarang sangat jadi macam tu....
Tapi hari ni teruk pulak pendarahannya....
Korang ada cara tak nak bagi hidung ni tak berdarah???
Nanti habis kurang darah saya ni....
Hehhehheheh... =D
Kalau ada, jangan kedekut nak share dengan saya okay.....
Tak pun, pagi nanti saya rajinkan diri meng"google" =D

Banyakkan Darah??

P/s : Hidung, tolong stop bleeding ye???
Terima Kasih....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments: