Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 14 May 2012

Hilang Pulak Header Ku...




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Headerku dah HILANG!!!!!
Bukan header je....
Semua gambar dalam blog ni.....
Aduhaiiii........
Macam mana boleh hilang pulak ni???
Misteri betullah.....
Sebenarnya dah perasan dalam 2 hari header tu dah takde.....
Ingatkan internet problem atau sebab bukak pakai telefon....
Tapi pagi ni memang dah sahlah header saya memang dah hilang.....
Hehhehehhe..... =P

Takpe-takpe.....
Buat sementara ni, saya pakai header lama dululah.....
Sebab copy header tu ada dekat laptop di rumah...... =D
Ni mesti berpunca daripada eksperimen saya guna sumber lain untuk meng"update" blog ni dalam masa 2 hari ni......


P/s : Eksperimen oh Eksperimen.....
Habis semua hilang......

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. @DAIRI SEDETIK LEBIH tu la....
    dh la semua pic kt entri pn ilang....

    ReplyDelete
  2. huhu nasib baik ada copy..

    ReplyDelete
  3. pelik dan misteri. takkan header tu jalan kaki lari. hahaha

    ReplyDelete
  4. @sis92 itulah... tp jenuh nk edit blk yg kt entri tu...

    ReplyDelete
  5. @Camy Alya slh tuan nye blog gak.....
    buat eksperimen....
    amik... hehhehe...
    kn dh mdapat... =D

    ReplyDelete
  6. ayue buat eksperimen ape..?

    ReplyDelete
  7. @Cik Nur dri galaxy note tu la....
    pastu tdelete semua pic dri blog yg sync ke fon...
    Tu yg semua pic dri blog hilang....
    skang tgh try nk cri blk...
    Ade gak yg x de back up...

    ReplyDelete