Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 8 May 2012

Hiburan : Kemelut Rumahtangga Jimmy Shanley dan Nursuhaila




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni bukak je paper dah dibentangkan dengan isu kemelut rumahtangga Jimmy Shanley dan Nursuhaila.....
Apa sebenarnya yang berlaku dalam rumahtangga mereka??
Sehinggakan semakin lama, semakin banyak pekung didada dan satu persatu keaiban dipaparkan untuk tatapan umum....

Terkejut saya membaca kenyataan isteri beliau mengenai status anak mereka....
Kenapa sampai macam tu sekali??

Ini antara kenyataan dalam artikel tersebut..
"Ni kalau I mengandung pun confirm anak you ke??

Ni Mr Jimmy, I dah buanglah anak you kalau I mengandung."
Bila ditanya anak siapa dan akan berbin/berbintikan siapa pula... Jawapannya :
"Anak haram mampus pi lah ada aku kisah??..."

"Mampus pi lah ada aku kisah mengandung anak sapa pun?? "Bin Abdullah."
 Sumber : Harian Metro

Sudah-sudahlah tu Jimmy dan Suhaila....
Sampai bila nak terus mengaibkan sesama sendiri???


Jimmy, cari je la orang lain kalau dia dah tak nak kembali taat.......
Lepaskan je kalau dah takde jalan lain....
Kalau suatu hari tertulis dia masih lagi jodoh kamu,
mesti dia akan sedar dan kembali......
Tak guna saling membuka pekung di dada masing-masing....

"Selalunya memang kita tak nampak apa yang ada di depan mata...
Tapi bila suatu saat kita dah kehilangan orang tu, baru kita nampak nilai sebenar orang tu...."

Tapi itulah, kalau hati sudah sayang............

P/s : Kesian anak tu nanti bila suatu hari terbaca Artikel ni.......

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. last-last anak yang jadi mangsa. haihh -_-

    ReplyDelete
  2. kadang2 org marah akan ckp bukan2...tp sian la kat anak

    ReplyDelete
  3. @Lydia Miza(Aidyl Azim) yup btl.....
    Tp sampai cmni, disebabkn kene tegur psl tabiat bjudi je...
    Kesian ank tu....
    Tak salah pape pn...

    ReplyDelete
  4. kesiannya..! kes mcm ni selalunya anklah jadi mangsa..!

    tapi tak patut cakap nak gugurkan, baby tu bukan tahu ape2pun...!

    tak kisahlah anak sapepun, janji ianya dtg dari darah daging kita..!

    ReplyDelete
  5. @Cik Nur nnt ank dia dh besar ape org len akan ckp....
    dh la ank tu ppuan....
    nnt jd isu len plak....

    ReplyDelete
  6. @Siti Hajar Noh skang x la...
    ni kn kes ms dia pregnant aritu...

    ReplyDelete