Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 3 May 2012

Contest : Saya Sayang Awak




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Eh.... Eh... Macam best je contest ni....
So, apa lagi....
Joinlah...
Hehehehehheh.... =D


Senang je.....
Buat love quote je....
Terpulang korang nak reka sendiri atau nak tiru....
Simple kan???

My Love Quote

CINTA
Kadang kita impikan yang sempurna, kadang kita butuhkan yang mempunyai harta dan rupa....Tapi kita lupa, CINTA itu bukan berlandaskan kesempurnaan, harta dan rupa semata-mata...CINTA itu suatu perasaan ikhlas dan telus yang wujud dalam hati dan adakalanya tidak kita sedari....CINTA yang sempurna adalah CINTA dimana dua hati bertaut dan dua insan saling melengkapi antara satu sama lain, mengisi setiap ruang kosong dan menutup setiap kekurangan yang ada....Itulah CINTA...Ia Unik dan Indah....

Copyright : AyueJean 


P/s : Jiwang Tak???
Hehheheheehh....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. @Al Kisah Alamak... malunya...
    hahhahahha... skali skala bjiwang karat... =P

    ReplyDelete
  2. zaman skrg cinta tak cukup.. harta juga penting.. tapi klw kawen tanpa cinta pun susah juga kann....

    ReplyDelete
  3. @Sue Echan btl... semua ade kepentingan... tp bkn tletak pd 1 bende semata... =D

    ReplyDelete
  4. Nice Quotes. Thanks sebab sudi join (^_^)

    ReplyDelete
  5. @Maya hehhehe.... tq..
    Org jemput, ada ms mstlah join.... =D

    ReplyDelete
  6. salam . hi , datang menjenguk blog awak . dari contest yg sama :)

    ReplyDelete