Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 9 April 2012

Time Untuk Promosi Blog Dari Segmen Abg Nasz!!!




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Haaaaa..... Siapa yang tau dan sempat join Segmen Abg Nasz semalam, mesti tau pasal promosi blog ni....
So, sekarang adalah waktu untuk AJ promosikan blog-blog mereka......
Korang semua jom ikut AJ jalan-jalan kat blog mereka ni.....
JOM!!!!!!!!

1st AJ nak promo blog sendiri boleh???
Hehehhehehe....
Inilah blog AJ....
Yang ala kadar, tak seberapa ni.....
Mana yang dah masuk tu, FOLLOWlah...
Jangan datang sekali je..... datanglah lagi ye... =D



Okay, ini ada beberapa rakan blogger yang boleh korang kenali pulak.....
Ini semua berada dalam satu kumpulan dengan AJ....
Korang bolehlah turut sama FOLLOW mereka dan bertukar-tukar pendapat dengan mereka ye.....


























Sebenarnya banyak lagi blogger yang boleh korang kenali......
Kumpulan 4 dah settle dekat sini.... =D
Dari group lain ada kat bawah ni.....

GROUP PROMOSI 1



GROUP PROMOSI 2

GROUP PROMOSI 3


P/s : Terima Kasih Meluangkan Masa Korang Ye....

LOVE,
AYUEJEAN






"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. Hai ! singgah sini dari segmen yg sama ^^
    done promote blog awak ;)

    http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/jom-jenguk-blog-diorang-yang-ohsemm-ni.html

    ReplyDelete
  2. kte 1 group..dah follow awak balik.. :))

    ReplyDelete
  3. hai... saya datang melawat blog ni.. thnks yer tolong promot blog saya...:)-istana biru-

    ReplyDelete
  4. Blog anda dipromote,peace :D
    Thanks promote my blog

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/jom-jenjalan-ke-blog-dorang-d.html

    ReplyDelete
  5. terima kaseh promote blog ary..ary follow ... ader sesuatu untuk awak..

    ariasputera.blogspot.com/2012/04/promosi-blog-dari-segmen-nasz.html

    ReplyDelete
  6. terima kasih promokan blog NZ

    dah promo di sini jugak :
    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/jom-terjah-mereka.html

    ReplyDelete
  7. promote blog ni harini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/jom-promosi-blog-kawan-kawan-day-4.html

    ReplyDelete