Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 27 April 2012

segmen SPONTAN Bersama Ben Ashaari




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

BEST ke TAK BEST???
Kalau TAK BEST bagitau....
Jangan jaga hati AJ....
Sebab AJ nak memperbaiki lagi blog ni....

Okay join segmen ni....


Segmen ni simple je.....
Korang just bagitau FIRST IMPRESSION korang bila mula-mula jenguk blog....
Tak kisahlah blog sesiapa pun.....
Just komen BEST ke TAK BEST je....
Kalau yang kuat touching, sentap tu....
Jangan join kalau tak boleh terima kritikan okay......

Terima Kasih Abg Ben remindkan dekat Twitter....
Walaupun lambat..... AJ gigihkan diri join...
Hehehheheheh.... =D
Berkejar-kejar dari ofis ke Pertama Complex, lari balik....
Dahlah jem.... Dalam hati berdoa semoga sempat sampai sebelum pukul 9 Malam......
Fuhhhhhhhhh...... Nasib sempat... =)

P/s : Kalau korang cakap TAK BEST....
SIAP KORANG......!!!!!
Hahhahahhahaha... =P
Gurau je.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

39 comments:

  1. blog sis best lar cool jer ^^ thx taw sbb lawat blog sha

    http://shastory-sha.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  2. blog ni best !!! cuma loading lmbat ..

    ReplyDelete
  3. best..! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  4. best~ :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  5. BEST! :D Alang-alang singgah, rugi tak follow awak :). TQ singgah blog Eza tadi. arigatou.^_^

    ReplyDelete
  6. datang berkunjung ke blog best ^_^

    ReplyDelete
  7. best ke tak ek???

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  8. BEST! Comel je design blog ni. ;)

    ReplyDelete
  9. BEST ^^

    IKHLAS:
    http://elephantisgajah.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  10. blog ni BEST dr segi entri.. tapi kurang dr segi loading, background n sidebar agak x kemas.. boleh dibaiki lg :)

    ReplyDelete
  11. best!simple.
    thanks sudi singgah blog eiey..anyway my blog ada je background ;>)

    ReplyDelete
  12. Best!
    membalas kunjungan anda...
    http://airaamir.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.htm

    ReplyDelete
  13. best dan ringan

    http://saedramadhan.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  14. best...

    singgah dr segmen abg ben juga...
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  15. balas kunjungan~ simly the BEST la blog ni ;)

    ReplyDelete
  16. Besttt...!
    sebab tu rajin ke sini.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan.. Niena datang daripada segmen yang sama .. Komen Niena, blog anda best .. =)

    Niena dah follow blog anda .. Jom follow Niena semula .. Minta klik iklan churpchurp diblog Niena ..

    Niena dah klik iklan ChurpChurp & nuffnang anda .. Klik Niena punya churpchurp jugak ya .. Tak paksa pun .. =)

    nienasofea.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  18. TAK BEST , Loading lambat . . . .

    ReplyDelete
  19. BEST (Y) ^^V

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  20. Salam balas kunjungan..blog nie best..kemas..thnks singgah blog saya..:)

    ReplyDelete
  21. Tq semua.....
    Cmne ek nk bg ringan blog???
    hehheheh... ok nnt sy baiki lg...

    ReplyDelete
  22. best.. hehe..^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/04/segmen-sportan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  23. terima kasih sudi singgah blog sy...
    blog awk memang best... :)

    ReplyDelete
  24. best...

    balas kunjungan dari segemen ni.. tq atas komen kat blog saya..

    sy tak tau la cam mana nak tukar color kat komen tu.. :(

    ReplyDelete
  25. haiii..

    yana mmbls knjungn ayue.
    bog ayue best jugak.. :D

    ReplyDelete
  26. Best! Suka background rama2 tu ^_^

    ReplyDelete
  27. singgah sini … dari segmen yang sama ….
    best and kemas ….
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  28. thanks terjah blog kita :D hah, aku terjah balik blog ko. best! :D ringannn jeee.. sedap mata melihat lagi tu. done ikut uu.. hehehe. jom Bw.

    ReplyDelete
  29. dtg singgah balik..untuk sekilas pandangan blog awk best ^^

    ReplyDelete
  30. terbaek!! pastinya best dimata ku

    ReplyDelete