Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 18 April 2012

Segmen : Blog Pilihan Zamani 84




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Mood malas nak buat keje......
So, jalan-jalan join segmen lah... =P
Selalu bila BW kat blog Zamani ni, mesti rasa nak naik Kapal Terbang...
So jom ramai-ramai penuhkan seat Kapal Terbang dia..... =D

Tarikh tutup 24 April, 11.59 Malam

Tak kisah macam mana rupa pun blog korang....
Join je okay.... =D
Di akhir segmen ni, 5 blog akan dipilih untuk dipromosikan secara "Esklusif" selama Seminggu....
Dannnnnnn..... Kelima-lima blog tu akan kekal dalam bloglist Zamani sampai Bila-bila.... =P
Best tak????

P/s : Join jangan Tak Join.....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

38 comments:

  1. As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum... tumpang lalu...

    dr segmen yg same...

    ReplyDelete
  3. edy balas kunnjungan dari segmen zamani 84 dan follow sekali. =D

    ReplyDelete
  4. hai, singgah sini balik ! slmt kenal2 ya ! hihi

    ReplyDelete
  5. eh eh, jumpa lagi kite...
    da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

    ReplyDelete
  6. berBW d cni. thanks singgah belog sy ^_^

    ReplyDelete
  7. hyep.. sy pown dr segmen yg sme.. follow kamu.. :)

    ReplyDelete
  8. thanks singgah :)
    good luck kay, moga2 blog awk terpilih~

    ReplyDelete
  9. Nuha datang menjenguk, dari segmen yang sama. goodluck! :D

    ReplyDelete
  10. blogwalking :D dari segmen yang sama.

    http://chentadomo.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  11. tq3....
    Fuhhhh penat dh jln blog korang blk...
    hehehheheh...

    ReplyDelete
  12. Datng jalan balik dkt sini...thanks datang blog icumm..follow sini jgk ^^

    ReplyDelete
  13. Salam kenal..dari segmen yg sama..
    bru brkesemptan nak BW kat cni..
    Tq sudi BW blog saya..:)

    ReplyDelete
  14. singgah sini! tenkiu singgah bLog saye!

    ReplyDelete
  15. thanks singgah blog sy... dh follow cni =)

    ReplyDelete
  16. Tq BW blog sy..br smpt BW blog awak..mggu lps bz sgt..dh follow..=)

    ReplyDelete
  17. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    ReplyDelete
  18. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  19. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  20. Hye .. baru sekarg smpat bw :)
    dr segmen yg sama, dh bw blog awk, follow you :]

    ReplyDelete
  21. Datang menyinggah malam2^^

    *Copypaste je yang mampu^^

    ReplyDelete
  22. hye...sya dh mlawat blog awk blik..mmg nice =)

    ReplyDelete
  23. Trime kasih semua...
    Sayang korang....

    ReplyDelete
  24. terima kasih sbb singgah blog same.. now saye balas balik kunjungan awk..
    dari segmen yg same... :)

    ReplyDelete
  25. hai ! dari segmen yang sama :) balas kunjungan dia :)

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan :)

    Thanks singgah. Just BW here n follow you.

    ReplyDelete
  27. salam singgah dari segmen yg sama..;)done follow cnie..

    ReplyDelete
  28. singgah dari segment yang sama

    good luck :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  29. Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme ^_^

    ReplyDelete
  30. Salam. Akak balas kunjungan dari segmen yang sama.

    ReplyDelete