Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 26 February 2012

Wishlist yang Agak Melampau... Hahaha....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Wahhhhhhh pepagi buta dah bantai update blog....
Adalah tu.... =P
Semenjak dua menjak ni, kegilaan pada dunia permotoran semakin menjadi-jadi hasil daripada suntikan beracun lagi berbisa daripada "Mentara Guru" dan rakan-rakannya......
Tak kisah lah motor apa, janji motor..... Motobot pun bolehlah KOT..... =D
Hahhahahhaha...... Okay ter"over" or memang dah over excited nama dia ni....
Dan-dan tu jugak dalam kepala otak dah terfikirkan wishlist yang agak dan memang sangat melampau ni.....
Nak tau tak apa wishlistnya???
Kalau taknak tau pun korang memang akan tau jugak bila dah baca entri ni kan kan kan.......

PERTAMA
AJ nak Helmet Full Face KATANA yang macam ni.....

Hurmmm.... Tengok X-LITE ni pun smart jugak...

MOTOGP tu.....

Tak dapat KATANA or X-LITE tu, dapat SOL or Sparx pun jadilah....
Hehhehehe... =P

KEDUA
Jacket RS TAICHI.... Tak kisahlah yang mana pun janji ada warna MERAH....
Jap... Agaknya kaler PINK ada tak???  =)

Haaaaaa..... Yang ni baru sepadan dengan Helmet kat atas ni kan???
Huhuhuhuhu....=P
Kalau takde, ALPINESTARS or DAINESE pun boleh.......

KETIGA
Kasut FORMA....
Abang besar suruh tengok ICE.....
Tapi mata ter'berkenan tengok MIRAGE ni....
Lepas tu terfikir, aku bertenggek kat belakang je....
Rasanya DIABLO ni lagi sesuai.....

Tapi ada ke size untuk "kaki comel" ni????
Ohhhhh malangnya kalau takde......

Okay, apa lagi ek???
Rasanya ni jelah dulu kot....
Lain-lain hal akan di'update' kemudian hari....
Hahhahahhahahahahha.... =)

Sekarang melampau tak Wishlist ni???
Memang sangat melampau kan???
Macamlah gaji berpuluh-puluh ribu banyaknya......
=P

P/s : Sayangku Mr. JR, agaknya boleh tak?????
Hahahhahhaha....
Okay jangan tersedak..... =P
Abang besar, hebatkan wishlist???? =)

P/s untuk diri sendiri : Pegi tidur, jangan kau nak berangan......
Kl MotoXpo 2012.....
Kau tunggu.... Kejap lagi aku sampai....... =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment