Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 5 February 2012

Terpengaruh pulak.... Tak tahan Godaan Betullah.....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Okay, nak merepek lagi sekali.....
Hehehhehehhehhehe....
Malam tadi, melepak kejap dengan Mr. JR dan Reid kat Oldtown Seksyen 7, Shah Alam.....
Kejap tak kejaplah..... Lepas tu, "ter"godeklah si Reid punya Bluetooth Stereo Headset....
Godek punya godek, punya godek.... Terdetiklah dalam hati kitorang berdua ni.....
"Macam best pulak mende alah ni kan......."
Lepas dah settle bil kat Oldtown tu, kami pun decide nak pegi tengok headset tu kat Uptown Shah Alam......
Dah terlanjur ada kat situ kan.. So jalan jelah...
Tapi takde pulak yang macam tu.......
Lepas tu, ingat nak balik teruslah.... Masa lepak kedai mamak tu....
Tiba-tiba mulut ni gatal pulak bersuara.....
"Saaaaaaayyyyyyaaaaannnnnnggggggggg...... Jom pegi Downtown!!"
Hehheeheheheh...... E,eh ada orang setujulah pulak...
Makanya kitorang pun pegilah Downtown Cheras......
Pusing kat situ dan survey semua kedai yang ada, semua jual RM _____ (Kalau nak tahu, pegi sendiri... =p)

Akhirnya........ Jeng.... Jeng..... Jeng......
Terbanglah duit...... Hahhahhahhahah...
Mulanya beli satu je.... Ingat nak share pakai berdualah.....
Lepas tu dah sampai kat motor, rasa patut beli satu lagi......
So, patah baliklah... Hehehheheheh..
Siap beli memory card 4GB setiap sorang lagi...
Ini kira pakej lah kot.... Hahahahhahhahhaa.......
Kopak,Kopak,Kopak..... =)

Inilah bendanya..... Dia brand Nokia... Tapi asal korang ada bluetooth, apa-apa model pun boleh pakai......

Okay, ini serba sedikit info pasal headset ni...
Korang boleh dengar muzik dari device korang, janji ada bluetooth okay...
Boleh jawab call.... Kalau korang nampak ada yang pakai benda ni tapi bercakap, bukan dia gila cakap sorang-sorang ye.....
Mungkin dia tengah jawab call mak dia ke, atuk dia ke... Hehehhehheheheh......
Okay, dahlah tu kot.......
OkBYE.... =)


P/s : Reid!!!!! Kitorang pun dah ada benda ni okay.....
Hahhahahahahahha.....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment