Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 5 February 2012

Tadaaaaaa.......... Sekarang Dah Tak Berkarat......


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Waaaahhhhhhhhh, awalnya AJ update blog pagi ni kan?????
Hehehhehehhehhe........ =)
Okaylah, dah baca tak entri sebelum ni??? AJ nak buat perubahan??
Kalau belum baca, sila baca entri kat bawah ni ye.......
Apa perubahan tu?? Sekarang AJ dah ready nak bagitau......


Ini gambar yang diambil Hari Jumaat lepas 3 Februari 2012.....


Dan ini gambar yang diambil hari ini 5 Februari 2012......

Haaaaaa...... Sekarang nampak tak apa yang berubah?????
Dah tentulah warna rambut..... Hehhehehheh..
Setelah sekian lama, bertahun-tahun mengaratkan rambut dengan pelbagai warna yang kejap kuning, kejap coklat dan pernah berhasrat nak warnakan reddish brown tapi terbantut hasrat murni tu sebab Mr.JR tak bagi, akhirnya AJ mengambil keputusan untuk menghitamkan kembali rambut kepada warna asal....... =)

Kenapa????
Sebab AJ dah bosan dengan warna-warna dan kesiankan rambut tu......
Hahhahahhaha.... Boleh pulak kesiankan????
Mula-mula tengok diri ni dengan rambut yang berwarna hitam, nampak agak pelik je.....
Yelah, dah lama kot rambut ni sangat tak original....
Hehehheheh..... Orang pertama yang tengok AJ berambut hitam, Mr.JR......
Mula-mula ingat nak surprisekanlah kononnya..... 
Sekali jadi tak surprise sebab dia dah agak dari status BBM...... Lupa pulak ada BBM kan.... Hehhehehheh....
Tapi takpelah, lepas ni ada orang nak jadi "imam" sebab AJ dah berambut hitam.....
Hahhahahahha....... Dan ini first time dia tengok AJ berambut original.... 
Yelah.... Dari awal perkenalan rambut AJ dah berkarat...... =D
Nak buat macam mana kan........ Tangki air kat rumah berkarat.... Hahahhahhahaha..... 
Kali ni, tak tau lah berapa lama rambut hitam ni bertahan.????? =)
Ceeehhhhh, macam pasang niat nak warna lagi pulak kan.......
Kalau ye, confirm kena marah...... =P
Harapnya, lepas ni takdelah hasrat nak warna balik rambut ni........
Cukup-cukuplah...... Rosak pulak rambut nanti..... =)

Okaylah, ini je sebenarnya perubahan AJ buat pada masa ni..... 
Perubahan yang lain-lain tu, macam berhijab contohnya.... Insyaallah.....
Sooner or later, pasti akan berubahkan??
Perubahan itu pasti, cuma bila ianya akan berlaku, kita tak tahu...... =)

P/s : Kepada rakan-rakan yang beragama Islam, AJ ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Salam Maulidur Rasul 1433H.....
Marilah bersama-sama kita berselawat ke atas junjungan besar kita Nabi Muhammad S.A.W...
SALAM MAULIDUR RASUL


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. Pakcik lagi suka rambut kaler asal dari yang diwarnakan.

    Selamat menyambut Maulidur Rasul juga buat kamu. Berselawatlah banyak2, moga mendapat syafaat dari Nabi Muhammad SAW. "Ya Nabi salam alaik ... Ya Rasul salam alaika ..."

    ReplyDelete
  2. trima kasih pakcik......
    Org pun suka......

    =)

    ReplyDelete