Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 29 February 2012

Semaknya Perasaan BILA.................

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni kepala otak dan perasaan AJ sedang terdera sebab Boss stay back kat ofis.....
AJ pasti bukan AJ je yang tertekan.... Ofismate pun sama..
Dahlah lately ni mood Boss macam tak berapa nak cantik....
Selalunya, time-time macam ni memang dia dah balik...
Tapi sejak beberapa hari lalu, bila dah masuk dia tak keluar pulak....
Aduhaiii... Mati akal kitaorang........
Yelah, keje boleh dikatakan dah siap....
Tapi tak boleh nak buat apa-apa selain mengadap sistem, berpura-pura rajin kononnya banyak lagi keje....
Okay, lakonan mantap... Hehheheheheh... =)
Ni pun curi-curi tulang.........
Sebab tahap tekanan dah tinggi sangat...
Nak bergossip sesama sendiri kat ofis ni pun rasa tak selesa.......

ARGHHHHHHHHHHHHHHHH....
Cepatlah pukul 6pm...
Tak terdaya dah nak duduk kat ofis ni.......
OkBye..... =(


P/s : Serabutlah kalau hari-hari macam ni............ =(
Padahal keje dah lama siap.....
Apa Pun Tak Boleh!!!!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment