Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 14 February 2012

Perlu Ke?


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Petang ni bosan je rasa sebab Boss lama pulak duk kat ofis ni...
Dia tak nak balik ke ek?
Heheheheheh....=)
Sebenarnya, AJ macam peliklah...
Perlu ke nak follow Blog yang "open to public" secara privately???
AJ rasa tak perlulah kot.....
Kenapa nak follow private???
Takut ke orang tau kamu tu suka nak skodeng apa yang di update oleh blog tak famous ni??
Hehhehehehehe.... =)
Disebabkan blog tak famouslah AJ dapat detect......
Dah lama dh perasan dan nak tegur...
Tapi asyik lupa je sebab selalunya ralit buat benda lain....


Kalau tengok kat Dashboard AJ sekarang ni, memang ada 6 follower....
Bila klik, ada 5 je sebenarnya..... maknanya ada orang follow secara "privately"..
Haiii, blog tak famous dan public pun nak follow private ke????
Hahhaahahhaha.... =)
I Know Who U'r.......

P/s : Berminatlah pulak kaaaannnnnnnnnnnn......

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment