Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 22 February 2012

Lelaki Bawa Handbag Perempuan... TAK COOL OKAY!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arghhhhhhh malasnya nak buat keje...
Hehehheehe...=)
So, kalau dah malas tak payahlah buat kan.....
Tengah-tengah layan perasaan malas yang sangat menular ni, dengarlah radio....
Lepas tu ada pulak topik "Lelaki bawakan handbag perempuan...."
Senang cite Bf tolong carrykan Gf punya handbag....
Baru Malam Minggu hari tu ada tegur sorang mamat ni...
Hari ni pulak ada topik pasal ni....
For me, lelaki yang bawakan handbag perempuan ni sangat tak cool okay....
Memanglah niat dalam hati kuntum tu nak tolong Gf...
Tapi tolonglah bende lain...
Bukan bawakkan handbag dia ke hulu ke hilir...
Macam mana gagah pun abang, terus nampak sangat tak gagah dan tak macho bila dah sandang handbag tu abang oii.........
Memang tak boleh blah lah bila nampak lelaki bawa handbag ni.......
Kalau tolong pegangkan kejap sementara Gf tu pegi toilet ke, bolehlah jugak diampunkan...
Ni tak, sepanjang masa pula duk kendong handbag, memang sangat tak sesuai......
Apapun, minta maaflah kalau ada yang baca entri ni selalu kendong handbag GF......
Just an opinion...... =)


P/s : Mr. JR, nasiblah anda tak dalam kategori tu.......
Heehhehhehe...=)
Nanti terus hilang kegagahan, keperkasaan okay...... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. memang sangat tak cool~ mcm hape je.. baik bwk beg galas dan bwk sume brg. ni tgk lelaki dok kepit handbag.. oh hilang kemachoAN TU..

    ReplyDelete
  2. Hhahhaahhahah.....
    Kaaaannnnnnn....
    Elok muke hensem, comel...
    Trus hilang sume.....

    ReplyDelete
  3. dekat setahun dah rupanya entry nie..hehehe..tapi betul tu, sebagai lelaki "kejantanan" itu harus dijaga..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. owh begitu ye AJ ahahaha...tapi kan lelaki macho bila blm kawen dgn gf dia jer lepas dah nikah nt lembut dari segi sikapnya yg perihatin itu sgt2 dinantikan isteri..u see. u know when he did.

    ReplyDelete
  5. Ni pandangan AJ je @[PCL]..
    Tapi entahlah memang tak berkenan bila lelaki bawak handbag perempuan...

    ReplyDelete