Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 20 February 2012

Isnin Sangat KEJAM!!!!!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Setelah berhujung minggu, tidur sampai petang tak ingat dunia....
Bangun tidur bersiap sedia lepas tu keluar merambu sampai pagi buta dengan Mr. JR...
Mulalah terasa Isnin tu sangat kejam....
Hahhahahahhahah.... =)
Tahap malas melampau dengan mata yang mengantuk teramat sangat memburukkan keadaan...
Tambahan pula pagi tadi nak pegi keje cuaca pulak sejuk dengan hujan rintik-rintik...
Lagilah rasa Isnin itu memang teramat kejam.... Huhuhuhu.....
Maka, otak pun mulalah berimaginasi.......
Aduh kenapalah ada Hari Isnin???
Kenapa takde hari yang hari-hari adalah weekend, lepas tu gaji masuk je sentiasa...
Kan syok kalau ada hari yang macam tu.... =)
Okay terserlahlah kemalasan dah sampai tahap yang paling tinggi.......
Hhahahhaahhah.. =D
Sekarang ni mood nak buat keje dah drop ke tahap 0.0012%...
Mata mulalah asyik menjeling-jeling jam kat desktop...
Berkira-kira bilalah nak pukul 1pm...
Sambil-sambil tu jeling sekali boss kat dalam bilik, kang tak pasal kantoi tak buat keje..
Dah start esok tak payah datang keje pulak.... =P
Okay, 5minit lagi dah pukul 1pm.....
Hati ni dah mula melonjak-lonjak keriangan..
Nasib duduk dalam badan...
Kalau jantung kat luar semua orang akan nampak jantung tengah happy bila nak pukul 1pm..
Sebabnya dalam kepala otak dah set...
PUKUL 1 PM AJ NAK TIDUR.....
Hahhahhahahahah.... =)

Ye, memang ISNIN SANGAT KEJAM.........


P/s : Isnin boleh tak jangan ada dalam mana-mana kalendar???
Hahhahahahahaha... =)

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. lazy you have to face Monday every single week :p

    ReplyDelete
  2. Hahhahahha....
    Ya, i've to face it every week....
    too bad... =(

    ReplyDelete