Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 7 February 2012

Cuti AJ Asyik Di Shopping Complex.....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Haaaaaaa..... macam mana cuti? Seronok... Mesti banyak aktiviti yang korang buatkan???
Kalau boleh, sharelah apa yang korang buat tu....
Okay, malam Sabtu hari tu korang dah tau kan apa yang AJ buat.......
Pegi menghabiskan duit di Uptown dan Downtown......
Hehhehehhehehehhe......
Semalam dan hari ni AJ masih lagi mengadakan sesi menghabiskan duit...
Kali ni kat shopping complex pulak.... Waaahhhhh taknak kalah macam gaji 3ribu sebulan...

Isnin tu lepas makan tengahhari dengan Mr.JR yang bekerja pada Hari Cuti Umum... (Padan muka dia....), AJ pun pegilah Bukit Bintang dan Sg Wang sementara nak tunggu dia habis keje.....
So kalau dah berjam-jam pusing kat situ, takkanlah tak beli apa-apa waima sekecil-kecil barang pun..
Makanya terbelilah seutas rantai burung hantu......... Hahhahhahha....
Comel pulak tengok menatang tu, so beli jelah...
Kalau tak beli kang, termimpi-mimpi pulak...... =)
Lepas tu, datang pulak Cik Sheqa..... Okay, lagi berhantulah AJ..
Hahahhaahhhahha..... Tengah sembang-sembang pun boleh ternampak bende lain.....
Yang seharusnya menjadi target bila dapat gaji hujung bulan ni....
Kaaaaaannnnnnnnnnnnnnn.......




Inilah Burung Hantu AJ...... Hahahhahaha....

Hari ni pulak, AJ pegi menghabiskan duit kat Saloon.....
Cuci rambut, buat treatment dan potong sikit....
Kang kalau potong banyak-banyak sikit, terus menangis bila balik rumah......
Niat hati memang nak potong pendek sampai bahu ke, tapi........
MACAM TAK SANGGUP JE.....
Lagipun Mr. JR pun bukan bagi........ Kawan-kawan pun ada yang tak bagi....
Nanti kalau diri sendiri dah sedia nak potong...
Mesti AJ akan potong jugak..
Lepas tu, sebelum balik tu singgahlah mengisi tembolok yang boleh tahan besarnya......
Hehhehhehehhe.....

Ini rambut selepas ditreatment dan dipotong 1 INCH je.....
Hahahhhahahha....

Sekarang ni pulak, AJ baru terfikir, boleh ke survive sampai hujung bulan ni dengan baki duit yang ada dalam bank?????
Hahahahahhaha..... nasib kau lah AJ, baru nak fikirkan????
Okay, padan muka AJ pulak..... =P

P/s : Esok dah nak mula keje setelah 4 hari mengeraskan diri boleh bangun sesuka hati di kala tengahhari..... Waaaaaaaa..... Malasnya....... Kalau nak sambung cuti boleh???



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment