Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 3 February 2012

Awas Penyakit Kronik Berbahaya Sedang Menular......


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tengok-tengok jam, lambatnya masa berlalu hari ni..... Baru pukul 3 lebih....
Hurmmmmm....
Mesti korang tertanya-tanya penyakit Kronik apalah yang sedang menular ni.....?
Ini penyakit kronik yang semua orang pasti akan hadapi..... Macam yang AJ alami sekaranglah...
"PENYAKIT MALAS..."
Biasanya, time-time macam ni semua keje dah settle...
Tapi hari ni??? Keje jalan, tapi sampai sekarang pun belum siap-siap sebab kadar kemalasan telah meningkat ke tahap yang paling maksimum....
Aduhaiii, alahaaiii AJ.....
Kena pulak dengan cuaca yang ala suam-suam kuku, seram-seram sejuk macam ni....
Huishhhhh, memang lagi malaslah jadinya.....
Tapi memandangkan ini adalah Hari Jumaat dan lepas ni ada pulak cuti 4 hari, nak tak nak pun kena jugaklah settlekan semua keje...
Barulah hati dan jiwa tu tenang nak bercuti..........


WAKE UP AJ!!!!! JANGAN MALAS!!!! SIKIT JE LAGI...YOU CAN DO IT...

Tengok kat luar, Hujanlah pulak.... Kan syok kalau dapat tidur macam ni...... *YAWN*

P/s : Korang semua jangan malas macam AJ hari ni okay.... Hehehehhheheh.... =)


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment