Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 22 February 2012

Kerja Oh Kerja....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Terutama kepada pembaca setia....
Hahahhahaha..
Kau kenal siapa diri kau.....

Aduhaiiii....
Pagi lagi perasaan malas dah masuk dan menusuk-nusuk kat dalam jiwa ni.....
Setelah dikerah oleh boss untuk mencari staff baru bagi mengantikan sorang budak ni..
Tetiba muncul pulak 1 kesedaran dalam diri yang sekarang ni agak susah nak mencari pekerjaan...
Yelah, setelah membelek-belek resume yang bertalu-talu sampai kat inbox email...
Banyak juga yang diluar bidang yang apply keje kat tempat AJ ni.....
Sampaikan arkitek dan technician pun turut apply sama...
Padahal telah jelas dan nyata bidang tu dan skop  kerja AJ sangat jauh berbeza...
Mengapa ye????
Biarkan persoalan itu berlalu......
Malas pulak nak rungkai.....

So moral of the story,
Dah ada keje tu, jagalah keje elok-elok...
Sekarang ni, ade master pun belom tentu senang nak dapat kerja......




P/s : Jangan Memilih Kerja....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment