Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 16 January 2012

Monday Blues....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Isnin selalunya dikaitkan dengan "Monday Blues"....
Yelah, Sabtu dan Ahad dah bersenang lenang, bebas dari segala beban kerja kat ofis kan....
Makanya, bila isnin nak bangun pagi tu punyalah malas... 
Macam AJ pagi ni... Perasaan malas nak bangun pagi tu hanya Allah Swt je yang tahu..... Hehheheheheh.... Tapi nak tak nak terpaksalah AJ menggagahkan diri demi menunaikan tanggungjawab sebagai pekerja.... Eceeeewaaahhhhh.... Ayat tak boleh blah..... =)

Nasib baiklah bila masuk ofis je boss call ajak keluar pegi beli groceries untuk ofis..... 
Sementara tunggu kedai buka, kitorang breakfastlah dulu kat kedai mamak tepi tu...... Alhamdulillah boss belanja...... =D
Tak payah nak fikir pasal keja sekejap... Hehheheheheh..... 
Dalam pukul 1030am macam tu, masuk ofis balik..... Buka je e-mail, hambik ko bersepah-sepah keje nak kena buat...... 
Memang kadar "Monday Blues" tu meningkat kejap la 120%..... Hahahahahha.... 
Even sampai sekarang pun tengah Monday Blues lagi... Hahahhahahahahah...... 
Mood nak buat keja pun malas... Oklah, keja dari tadi tak jalan-jalan ni... Nak sambung keje jap.... 
Kunun rajinlah ni..... Hahahhhahah.... Okbye....


I Hate Monday Blues.... Help Me.....

P/s : Okay semua, jangan nak malas... AJ malas takpe.... Hahhhahahahah....=)

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment