Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 5 January 2012

Kau Ni Memang Tak Reti Bersyukur Ke Ek???


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Hari ni memang AJ bengang dan geram sangat dengan seorang umat manusia kat office ni...
Okay, bukanlah nak cakap diri sendiri bagus sangat... Tapi dah bagi muka, melampau-lampau sangat pulak jadinya... Tak bersyukur ke bila dah takde keje tu, ada company nak bagi keje???!!!!!
Kalau tak nak, buat apa terima tawaran tu, baik bagi orang lain... Berlambak-lambak dan bersepah-sepah manusia nak keje lah..... 
Ishhhhhh maaf ye semua, memang AJ geram sangat hari ni... 
Bayangkan orang lain pulak yang kena bersusah payah bila seorang budak ni buat hal??? Sesuka hati dia je nak datang keje ke tak nak datang.... 
Dia tu memang tak bersyukur ke apa? Bulan ni dah empat kali...
AJ ulang EMPAT KALI boss bagi peluang kat dia...
Dekat company lain ada nak dapat peluang macam ni??? Boss macam ni??? Kau buat hal, jam-jam tu jugak kau kena pecat...... 
Dahlah tu, kalau tak datang tak menyusahkan staff lain takpe... Ni kitorang pulak yang kena tunggu dia siapkan keja dengan ERROR yang bersepah tu?
Kalau dah ada error memang semua staff, SEMUA bukan dia sorang je yang kena bambu......
Ishhhhh Sakitnya hati ni......

Heiii, tolonglah bersyukur bila orang dah bagi keja dan dah bagi peluang keempat walaupun dalam masa sebulan ni adalah dalam sepuluh hari je kau datang keja........
Masa nak kena pecat hari tu bukan main kau merayu nak keja lagi...
Dah bagi peluang kau buat lagi hal kan??Lepas tu semalam datang lagi merayu.... 
Sekarang peluang terakhir pun kau nak sia-siakan jugak ke.....?
Apa kau ingat company ni ada share ngan keturunan kau ke??? Bersyukur la weiiiiii!!!!!



P/s : Okay sakit hati sebab kena re-check error yang berlambak-lambak...
Dan confirmnya, esok aku kena stayback lagi gara-gara perangai kau yang tak bertanggungjawab tu........
Tension betul aku!!!!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment