Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 31 January 2012

I Miss Paintballing.....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni terasa lambatnya masa berlalu.... Dalam melengah-lengahkan kerja pun, still banyak masa yang terluang...
Makanya, buatlah senaman jari jemari tak berapa runcing kat sini... Hehhehheheeh.....
Waaaaaaaa..... Rindunya nak berpaintball macam dulu-dulu...... Elehhh, macamlah lama sangat..
Tapi agak lama jugaklah... Almost 2 tahun tinggalkan dunia paintball setelah hampir 5 tahun bergelumbang dalam bidang tu...

Banyak kenangan suka dan duka paintball AJ.....
Kenangan kena campak dalam lumpur kat padang lepas hujan lebat sampai lepas tu dah tak tau beza bau badan sendiri dengan kerbau yang balik dari berkubang..... 
Kena siram dengan air pellet sampai oren dan panas 1 badan.... 
Main-main baling tepung, berlari sana sini.... Hoi sana, hoi sini... 
Banyaklah lagi kenangan-kenangan kat dunia paintball tu........


Masa dalam tournament pulak, ada adegan airmata bila dah kalah, ada senyum happy dan hyper time menang... Hehehhhe.....
Argue dengan head reff, emo dengan teammate, marker tak function time dalam padanglah... 
Macam-macam yang jadi... Hehhehhhhehe....
Masa tu seronok sangat bila diimbas kembali.....
Sekarang ni, tengah pasang niat nak main paintball balik..... Agaknya boleh ke ek??? Huhuhuhuu.....


P/s : PRO sangat ke AJ main paintball??
Hehhehehehehe.....







"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment