Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 3 January 2012

Hari Pertama Bekerja 2012


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Macam biasa lah kan... Bila dah hari pertama setelah berhari-hari cuti mesti semua orang lemau....... (Jangan nak geleng kepala ye..... Mesti punyalah kan kan kan.....)
Hari ni, AJ sampai awal okay... Orang pertama sampai office... 
"Cayalah kau AJ, hari pertama dalam tahun 2012 kau sampai awal...."
Bermonolog pula dalam diri kan... Hhehheheheh..... Kembang makan puji diri sendiri.... 
Tapi mungkinkah sampai awal dengan harapan dapat gaji hari ni?? Jeng...jeng...jeng..... 
Okay orang lain punya gaji dah habis pegi shopping, kau baru nak gaji... 
Tapi lantaklah kan... Selamat sikit duit gaji bila dapat gaji selepas "Year En Sale" kan.....? Fuhhhhh......

Hari ni, Boss AJ masuk dengan mood yang baik.... Memang betul pun.. 
Lunch tadi dia secara tak semena-mena tanya, kitorang ada appointment ke tak during lunch?? 
Memang tak lah jawapannya.... Then, dia suruh AJ order pizza, dia dengan murah hati nak belanja.... Alhamdulillah.. Murah rezeki kitorang hari ni... Tak payahlah nak turun bawah tapau... Heheheheheh..... Terima kasih ye Encik Boss... Esok belanjalah lagi.... Wahhh, berlemak nak suruh belanja lagi kan? =p

Okaylah, hari ni tak boleh nak membebel panjang sangat... Sebab Encik Boss tak keluar berfoya-foya pulak.. Hahhahahahha... "Okay nampak sangat Curi Tulang.." Shuuuuhhhhhhhh keep it secret.. Hhahahhahaah..
Okbye.....

Okay ini bukan Iklan Pizza..... Teeettttttttt!!!!!!!!!

P/s : Perut kenyang.. Sebab tu hati riang... Lalallalallalalalala..........
Mr. JR Jangan Jeles okay... I Love U....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment