Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 31 December 2012

Hari Terakhir 2012


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Hari ni merupakan hari terakhir kita berada dalam tahun 2012.....
Kejapnya masa berlalu..... Esok dah masuk tahun 2013....
Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas.......
Dalam tahun ni banyak suka duka yang AJ alami.....
Ada yang gembira, ada yang menyakitkan hati, ada yang menghampakan, ada yang meninggalkan kenangan, ada yang menyedihkan.......
Antaranya yang terkesan kat AJ sangat-sangat bila hubungan AJ dengan Mr.JR diuji lagi dengan dugaan....
Semuanya gara-gara ada fitnah dalam masyarakat...... Alhamdulillah kami masih bertahan....
Lepas tu kehilangan seorang sahabat, Reid Hashmin tanpa AJ sempat meminta maaf ketika beliau masih bernyawa.....
AJ agak ralat jugak, tapi semasa arwah masih berada dalam keadaan koma AJ sempat minta maaf...
Kemudian berita dari kawan-kawan yang bertunang, berkahwin, dapat ahli keluarga baru....
Alhamdulillah AJ tumpang bahagia dan tahniah untuk diorang semua.....
Yang menyakitkan hati pulak bila kita percaya kat orang, tapi orang tu punahkan kepercayaan yang kita bagi.....
Lama jugak nak heal rasa sakit hati tu.......

Disekeliling kita pulak, lain halnya...
Ada yang kata KIAMAT berlaku pada 12.12.12.... Tapi Alhamdulillah tiada apa-apa yang berlaku.....
Karut je semua tu...... Kuasa Tuhan siapa yang tahu???
Ada khabar angin yang cakap dunia akan bergelap selama 3 hari pada 24, 25 dan 26 Dis...
Tapi during that day, elok je AJ tengok....
Banyak kes bunuh, lari rumah, buang anak, kemalangan..... Tapi tu semua biasa.. Tiap-tiap tahun ada isu sama....
Dan macam-macam lagi lah yang berlaku...
Kalau AJ cerita, sampai hujung tahun 2013 pun belum habis kot.... =D

Eh!!!! Kejap, kejap, kejap.....!!!
AZAM TAHUN NI DAH TERCAPAI KE BELUM???
Ke postponed setahun lagi???? =P
Azam AJ??? Rasanya 1 je yang berjaya kot....
Hehhehehehe.......

Apapun yang berlaku dalam tahun 2012 ni, yang baik jadikan tauladan yang buruk jadikan sempadan....
Mudah-mudahan tahun baru 2013 ni memberikan kehidupan yang lebih naik lagi untuk semua orang.....

SELAMAT TINGGAL 2012......
SELAMAT DATANG 2013.......

P/s : Countdown to New Year ON!!!!!!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Susulan Kes Penipu Online!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ingat tak entri AJ pasal Online Shop Penipu!!! hari tu????
Lepas AJ duk push dia, mesej dia minta pulangkan duit balik yang berjumlah RM100 dan nak report, akhirnya Sabtu 22/12/12 hari tu, sampailah maxi skirt yang AJ order tu.....
Tapi yang tak syoknya, dia boleh pulak tulis kat consignment note tu alamat post office.....
Dah tu macam mana AJ nak report kat tribunal pengguna????
Dahlah tu, kain yang dia bagi tu memang tak berkualiti...
Jahitan pun tak kemas...... Siap salah bagi kaler pulak lagi 1 tu.....
Agaknya dah tergesa-gesa lah tu sebab duk kena push dengan AJ dan beberapa orang lain......
Yang bestnya kan..... Minah yang bukak page jual barang ni, memang PENIPU!!!!!
Ini bukan kali pertama dia menipu rupanya.....
Adalah seorang pembeli yang rasa tertipu bagi AJ link ni.... 


Terang-terang kat situ ada nombor akaun Maybank 1520-6881-6525 atas nama Ashrah Suzira Binti Azmi...
Memang ni lah nama dan nombor akaun yang AJ buat transaction hari tu...
Tak caya tengok kat bawah ni!

Ni second transaction, sebelum tu AJ ada bank in kat CDM RM45

Then beberapa hari lepas AJ saja lah gatal tangan skodeng page dia, AJ tengok dah ramai yang duk serang Sang Penipu cakap barang tak sampai......
Adalah beberapa yang AJ sempat screenshot.....




Dia bagi alasan dia eksiden (refer screenshot no 1)..... Padahal dalam chat AJ dengan orang yang tertipu sebelum tu, dia ada cakap dia eksiden jugak.....
Entahlah wallahualam......
Yang bestnya cik Roziana tu pun siap cakap tak kenal siapa page owner, tapi boleh pulak nak ambil tanggungjawab sebab katanya skirt dia order sebelum ni dah sampai dan owner page serahkan hal tu kat dia..... 
 Last-last Cik Roziana tu padam komen dia.......
Tak sanggup dah kot dapat soalan bertalu-talu......
Tup tup semalam AJ tengok page tu dah deactivate.....
Haaaaa...... Larilah tu.....
Lepas tu banyak yang inbox AJ cakap dia tak dapat barang.....
Terutamanya dropship dia........
So sekarang siapa nak jawab pasal barang yang tak sampai-sampai tu???
Jeng.... Jeng... Jeng......

P/s : Kat dunia ni, mungkinlah dia lepas.......
Kat akhirat nanti???



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Takkan Lelah by Rizky Nazar


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Mana dia peminat sinetrom Cinta Bersemi Di Putih Abu Abu????
Mesti kenal muka penyanyi ni yang grand banget kan kan kan.....
Rizky Nazar or Alex dalam cerita tu.......
Lagu ni untuk peminat dia... =D


Takkan Lelah by Rizky Nazar

Waktu terus berganti
Takkan lelah aku menantimu di sini
Kisah terus berjalan
Takkan usai aku menantimu di sini

Dunia terus berputar
Takkan redup warnamu yang terang di sini
Senyummu yang tertinggal
Takkan usai aku menantimu di sini

Ke langit biru
Ku bawa dirimu
Takkan ku lupa
Janjiku padamu

Kisah yang baru
Tak akan kelabu
Bawa kisahku
Selalu untukmu

Ho… oh… oh…

Ke langit biru
Ku bawa dirimu
Takkan ku lupa
Janjiku padamu

Bunga yang mekar
Di dalam hatimu
Bawa janjiku
Selalu untukmu

Oh.. hoo..

Untukmu…
(Hanya untukmu…) 5x


P/s : Jiwang mode ON!!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Nikah/Sanding Ema & Jemm's...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah Sabtu 22 Disember lalu jam 11 pagi..... Cousin AJ, Ema sah menjadi isteri kepada Jemm dengan sekali lafaz.....
Dan Sabtu 29 Disember berlangsungnya majlis persandingan diorang.....
I'm happy for both of u.....
AJ doakan rumah tangga korang berkekalan sehingga ke akhir hayat.......
Cepat-cepat dapat baby okay......... =D

Sabtu tu, AJ rasa letih dan happy sangat....
 Lenguh kaki AJ petang tu, nak tercabut dah rasanya.....
Mana tak nya dah ke hulu ke hilir dengan heels 4 inci........ Hehhhehehhehe.....
Tolong sambut dan layan kawan-kawan sekolah yang datang lagi......
Alhamdulillah kedua-dua majlis nikah dan sanding berjalan dengan lancar..
Walaupun bertalu-talu soalan "Bila turn AJ dan kenapa kurus sangat" datang menyerang.......
Aiyoooo...... Senyum je la.....
"Being single but taken at this age, is not a big deal...." Okay je kot.........
Ella tu relax je.... Hehhehehhehe.. =D
InsyaAllah, kalau jodoh tak kemana....... Sampai masanya pak pung, pak pung lah AJ dengan Mr. JR...
Tang kurus tu........ AJ memang dari dulu kurus.... Tapi since hujung 2010, berat AJ turun beberapa kilo dan terus maintain takat tu je sampai sekarang......
Yang dah lama tak jumpa AJ tu la kot yang rasa AJ kurus....... =D
Takpelah kurus pun, janji AJ sihat.........

Okay dah lari tajuk pulak.....
Jom tengok gambar-gambar nikah dan sanding diorang.....
AJ combine kan terus majlis nikah dan sanding dalam 1..... Jimattttt.... =P

WARNING : 18 SX =P 




NIKAH 22/12/2012







SANDING 29/12/2012

/\
Mrs. JR katanya.....



Antara kawan-kawan sekolah yang hadir....
\/


Selepas tu........ CAMWHORING SESSION with family members.... 
\/





/\
Cousin (Kiri) dan Bestfriend (Kanan)

/\
Model iklan kasut.... =D

Yang last sekali tu, selalu terjadi bila kaki AJ dah penat.....
Mulalah kasut dah takde kat kaki.......
Hehehhehehhehe...... =D
Tapi ramai jugak yang takde dalam gambar... 

P/s : One of my best moment in 2012... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Sunday, 30 December 2012

Tolong LIKE Gambar AJ......


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

ENTRI MELEKAT..... 
Latest entri di bawah ye.... =D

Korang....... AJ nak minta korang tolong sikit.......
AJ ada saja-saja masuk contest ni.......
So AJ nak minta korang tolong LIKE gambar-gambar tu........
Klik kat perkataan LIKE 1 dan LIKE 2 tu ye...
Tiada paksaan tau.... =D
Kalau sudi klik lah...









P/s : TERIMA KASIH.... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Friday, 28 December 2012

Tamat Sudah Kontroversi Apex dan Leuniey!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Selamat menjalani Jumaat terakhir pada tahun 2012 ni....
Ehemmm!! Kaum Adam.... Sila pegi sembahyang Jumaat ye... =D
Hari ni juga 28 Disember 2012 tamatlah segala kontroversi penjaga gawang skuad Harimau Malaya, Khairul Fahmi Che Mat atau Apex dan Leuniey Natasha selamat diijabkabulkan pada jam 10 pagi tadi dengan sekali lafaz di kediaman keluarga Leuniey di Pasir Pekan, Tumpat Kelantan...
Semoga hubungan kalian berkekalan sehingga ke akhir hayat dan tiada lagi kontroversi yang melanda.... =D
AJ bukanlah peminat mereka....
Tapi sekadar mengambil tahu je...... Bukan busybody hokayh!!!!
Hehehehhehehe... =P
Tahniah dan Selamat Pengantin Baru AJ ucapkan kepada kedua-dua mempelai......
Comel si Leuniey bertudung.... Manis je nampak..... =D

Gambar ambik dari tah mana-mana =P


P/s : Hari ini juga merupakan hari ulangtahun kelahiran Arwah Reid Hashmin...
Al-Fatihah.... 5 bulan dah kau tinggalkan kami semua.....
Semoga damailah engkau disana.....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Jangan Berhenti Mencinta by Tasha


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA



Jangan Berhenti Mencinta by Tasha

Aku tak mudah melepaskanmu
Yang terlalu mencintaiku
Namun tak bisa kita paksakan
Cinta berbatas keadaan

Kita harus terima 'pabila nanti
Semua harus berakhir

Jangan berhenti mencintaiku
Yang tak henti mencintai dirimu
Jangan berhenti walau nanti kita tak menyatu
Cinta ini jangan pernah berhenti

Tak bisa lagi dipertahankan
Cinta berbatas keadaan

Kita harus terima ’pabila nanti
Semua harus berakhir

Jangan berhenti mencintaiku
Yang tak henti mencintai dirimu
Jangan berhenti walau nanti kita tak menyatu
Cinta ini jangan pernah berhenti

Jangan berhenti mencintaiku
Yang tak henti mencintai dirimu
Jangan berhenti walau nanti kita tak menyatu
Cinta ini jangan pernah berhenti, jangan pernah berhenti


P/s : Mr.JR jangan berhenti Mencinta...... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Wednesday, 26 December 2012

Zombie!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni masuk keje memang macam ZOMBIE dah.....
Kalau zombie terjumpa dengan AJ, dari jauh dia dah jerit "Kita Geng!!!!!"
So mood pun memang dah macam zombie la......
Keje tak jalan... Mata nak pejam... Fikiran menerawang... Otak dan jasad dah memang ada kat rumah....
Ya ampunnnnn..... Malasnya....
Rasa sekarang ni jugak nak keluar dari ofis, angkat kaki, lambung bawak balik rumah...
Humakngai..... Ayat den rempit sungguh.... Hahahaha... =P

Punca-punca utama kejadian....
Malam tadi AJ pegi christmas dinner kat rumah Mr.JR...
Memang tetiap tahun dia buat open house during christmas......
AJ kat rumah dia sampai pukul 1 lebih pagi......
Bila dah confirm takde lagi tetamu yang datang, kitorang keluar merambu kejap....
Tapi dalam kejap-kejap kononnya tu...
Pukul 4 lebih pagi jugak baru AJ sampai rumah.....
Uishhhhhh... Dah agak lama jugak AJ tak keluar sampai pagi macam zaman muda-muda dulu.... =P
Dah sampai rumah mata ni pulak tak nak lelap.....
Berjagalah sampai lepas subuh..... Pastu barulah mata mau lelap......
Mak siap tanya AJ keje ke tak pagi ni sebab tengok AJ tak tidur-tidur dari balik tu...
Hasilnya memang Zombie lah kan........
Nak update blog pun rasa malas sangat...
Tapi update jugak.... Hehehheheheh.......


The dishes.... Superb Yummy!!!

With the tiring "Tuan Rumah"



P/s : Nak BALIK tidur!!!!!
Boss.... Nak gaji..... Ehhh???? Takde kena mengena....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Tuesday, 25 December 2012

Merry Christmas Mr.JR...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

May this lovely Christmas season bring you delights in all possible forms.
May you receive love in abundance and joy that lasts throughout this season.
Merry Christmas wishes to you and your loved ones!

 Mr.JR, sorry tahun ni tak sempat nak belikan hadiah.....
Postponed tahun depan ek??
Tak pun I wakilkan Santa Claus, apa dia bagi anggap je la daripada I....
Hehehehhehe...... =P
I datang makan je malam nanti okay......


Have a very blast Christmas for u and your family......
I Love You!!!

Tak lupa juga, Selamat Hari Krismas kepada kawan-kawan dan blogger yang beragama Kristian =D


P/s : Merry Christmas and Happy New Year 2013

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Monday, 24 December 2012

Sayangi Payudara Anda!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ehem... Ini entri buat wanita dan para gadis.... =D
Payudara yang cantik dan menawan pasti menjadi idaman setiap wanita....
Terdapat pelbagai jenis produk di pasaran yang ditawarkan untuk tujuan kecantikan payudara....
Tapi sejauh mana keberkesanan dan kualiti produk tersebut????
Jom AJ share perkara asas untuk menjaga kesihtan payudara.... =D


TEH HIJAU
Pelbagai petua boleh dimanfaatkan bagi memperolehi payudara yang cantik.
Selain Omega 3, sayuran dan vitamin E, pengambilan teh hijau setiap hari juga mampu meminimumkan risiko menghidap kanser payudara.
Jangan lupa selitkan teh hijau di dalam diet harian anda mulai hari ini!

PAKAI COLI YANG SESUAI
Pemilihan coli amat penting untuk menyokong dan membentuk struktur payudara.
Pakailah mengikut kesesuaian aktiviti dan elakkan memakai coli lebih 12 jam sehari bagi mengekalkan keindahan payudara untuk jangka masa lebih lama.

JAUHI ALKOHOL DAN ROKOK
Umum mengetahui pengambilan alkohol dan rokok mengundang pelbagai penyakit.
Fakta juga mengesahkan pengambilan alkohol dan rokok meningkatkan risiko kanser payudara.
Ayuh hentikan pengambilan alkohol dan rokok untuk kekal sihat!

SENAMAN DAN KURANGKAN STRESS
Kajian epidemiologi menunjukkan senaman membantu mengurangkan risiko kanser payudara dan stress. Selain dapat membentuk payudara dengan cantik, ia juga membantu memejalkan saiz di samping melancarkan perjalanan darah di sekitar kawasan payudara.

Tadaaaaa.....
Bukan susah pun nak jaga kecantikan aset peribadi kita tu....... =D

P/s : Cantik Itu Subjektif

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Friday, 21 December 2012

Mutiara Kata


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ nak share sikit Mutiara Kata yang AJ copy dari FB Rahsia Perkahwinan......







P/s : Renung-renungkan dan Selamat Beramal.... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Wahai Lelaki, Wahai Wanita...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Jika benar kau cinta dan kasihkan lelaki/wanita itu.....



Sumber : FB

P/s : Indahnya Cinta....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Thursday, 20 December 2012

Online Shop Penipu!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni Online Shop memang jadi pilihan....
Senang dan mudah....
Tengok, pilih mana berkenan then transfer je duit kat seller.....
AJ antara salah seorang yang suka membeli barang online ni...
Tapi beli online ni memang agak berisiko...
Barang kita beli, kadangkala tak sama macam dalam gambar....
Selain tu risiko nak kena tipu tu memang besar.....

Selama berkecimpung dalam dunia membeli belah online ni, AJ belum pernah lagi kena tipu...
Tapi baru-baru ni AJ memang sangat tak berpuas hati dengan service 1 online shop ni Zira Collection...



AJ ada order maxi skirt...
Menurut kata seller tu, barang akan diposkan 3 hari after full payment has been made....
Okaylah.... AJ dengan senang-lenangnya pilih skirt yang menjadi idaman hati dan bayar amount yang ditetapkan seller tu.....
AJ order dan transfer duit hari Jumaat (7 Disember) ke akaun Maybank 1520-6881-6525 di bawah nama Ashrah Suzira Binti Azmi..
AJ buat 2 transaction... 1st RM45 dan kemudian RM55 berjumlah RM100...
Menurut penjual hari Isnin nak pos.....
Hari Isnin (10 Disember), AJ follow up balik.... Dia cakap hari Jumaat (14 Disember) baru dapat poskan sebab banyak tempahan.... 3 hari dah jadi seminggu...
AJ boleh tolerate lagi dengan alasan dia tu....
Bila Jumaat tanya lagi, cakap nak pos hari Sabtu (15 Disember)...
Sabtu dia bagi AJ tracking number.... Bila hari Isnin, (17 Disember) AJ check number tu tertera kat situ RECORD NOT FOUND!!!!
Selasa (18 Disember) AJ mesej dia... Tak berbalas pulak...
Kat situ AJ dah agak hangin... Hari Rabu (19 Disember) dia contact balik, dia cakap " dah pos dah tapi AJ dengan customer dia lagi sorang nya barang takde.. Tapi takpelah dia ganti lain.. Hari tu jugak dia pos balik..."
AJ terus jadi marah!!!
AJ cakap "Lain kali kalau barang takde, cakap je la takde! AJ boleh order dari orang lain!!!"
Then AJ bagi kata putus, kalau sampai hujung minggu ni AJ still tak dapat barang, dia kena pulang balik duit AJ!!!!
Geram betul AJ.... 3 hari dah jadi dekat 2 minggu....
Lepas tu hari ni AJ minta tracking number, terus senyap!!!
Bangang betullah.....
Kau tunggu kejap.... Aku report page kau kat Tribunal Pengguna....
Silap besarlah kalau nak menipu orang yang biasa berurusan secara online ni kan.....!!

Korang semua, AJ nak minta tolong report kan page ZIRA COLLECTION taik kucing ni dekat FB sekali ye......
Supaya takde orang lain yang terkena pulak lepas ni..... =D

Susulan Kes Online Penipu Zira Collection!!! (Klik)

P/s : Warna dah bertukar jadi Hijau dah ni.....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Wednesday, 19 December 2012

Indah Cintaku by Vanessa Angel ft Nicky Tirta


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Bila dengar lagu ni kan.....
Mood AJ berbunga-bunga je... Hehehehhheh...
Lagu ni sangat sweet okay......
AJ nak tujukan kat Mr.JR boleh???? (Gatai naaaaaa....)


Indah Cintaku by Vanessa Angel ft Nicky Tirta

Ku ingin kau tahu, ku ingin kau selalu
Dekat denganmu setiap hariku
Sudahkah kau yakin untuk mencintaiku
Ku ingin hanya satu tuk selamanya

Ku tak melihat dari sisi sempurnamu
Tak peduli kelemahanmu
Yang ada aku jatuh cinta karena hatimu

Cintaku tak pernah memandang siapa kamu
Tak pernah menginginkan kamu lebih
Dari apa adanya dirimu selalu

Cintaku terasa sempurna karena hatimu
Selalu menerima kekuranganku
Sungguh indah cintaku

Sudahkah kau yakin untuk mencintaiku
Ku ingin hanya satu tuk selamanya

Ku tak (ku tak) melihat dari sisi sempurnamu
Tak peduli kelemahanmu
Yang ada aku jatuh cinta karena hatimu

Cintaku tak pernah memandang siapa kamu
Tak pernah menginginkan kamu lebih
Dari apa adanya dirimu selalu

Cintaku terasa sempurna karena hatimu
Selalu menerima kekuranganku
Sungguh indah cintaku, cintaku

Cintaku tak pernah memandang siapa kamu
Tak pernah menginginkan kamu lebih
Dari apa adanya dirimu selalu

Cintaku terasa sempurna karena hatimu
Selalu menerima kekuranganku
Sungguh indah cintaku
Sungguh indah cintaku, indah cintaku


P/s : Sayang, This is for you...... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Keputusan PMR Dah Keluar!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dup dap dup dap dup dap......
Mesti ada hati adik-adik yang tengah berdegup kencang dari tadi......
Kan kan kan kan....
So macam mana keputusannya???
Straight A's ke, straight E's????
Kalau mana yang dapat keputusan yang cemerlang tu...
TAHNIAH!!!!!!!
Hasil usaha adik-adik tu membuahkan hasil.....
Kalau mana yang kurang cemerlang tu.....
Janganlah bersedih dan jangan bertindak melulu.....
Ye, memang ibubapa agak kecewa.....
Tapi ingat.... Korang masih ada peluang nak tebus balik masa SPM....
So learned your lesson from now onwards....!!!
Tumpukan perhatian dalam pelajaran bila masuk musim persekolahan baru nanti..........
Korang belum MERDEKA sepenuhnya lagi ye......

Apapun keputusan yang korang dapat...
Bersyukur okay.....
Itulah usaha korang selama ni.... =D


P/s : Keputusan PMR AJ dulu apa ek????
Tak ingat pulak......

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Monday, 17 December 2012

Pengaruh TV : Pelakon Utama Cinta Bersemi Di Putih Abu-Abu


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ betul-betul jatuh cinta dengan cerita Cinta Bersemi Di Putih Abu-Abu ni...
Cerita dia comel sangat....
Kalau korang tak tau cerita apa, baca Sinopsis cerita ni dulu ye..... =D


Hari ni AJ nak bagitau korang pelakon utama nya pulak.......
Sure korang akan jatuh cinta dengan diorang...
Nak-nak dengan Kumpulan R4 tu..... =D

Jessica Anastasya sebagai Luna


Kumpulan R4


Rizky Nazar sebagai Alex


Kevin Lukas sebagai Billy


Putra Dinata sebagai Julian


Febrian Putra Kusuma sebagai Leo


Geng WOW


Nahza Soebijakto sebagai Cindy


Vinessa Ladiatry Lileka sebagai Clara


Priyanka Melodia sebagai Aurel


Watak Utama Lain

Rizky Julio sebagai Bima


Nabilah Haizmyth sebagai Riri


P/s : Hensem dan Comel-Comel Belaka.....
Terus????? Gua harus bilang WOW gitu?????
Double WOOOOOOWWWW...... =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"