Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 27 December 2011

Selamat Menyambut Hari Krismas....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hope korang sihat-sihat je okay.....
3 hari cuti ni apa je yang korang buat?
Mesti ramai yang balik kampung, jalan-jalan sana sini.... cuti panjang katakan...
Or ada yang masih lagi menyambung cuti tahunan.... Wahhhhh syoklah ye.....

Pertama sekali AJ nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Krismas kepada Mr. JR dan rakan-rakan yang beragama Kristian... Belum terlambat lagi nak ucapkan?? Hehheheheheheh.....

AJ takde kemana-mana selain menghadiri Christmas Dinner kat rumah Mr. JR....... 
Thanks for the invitation sayang..... And thanks for the lovely, awesome and superb food...... (two thumb up!!!).... 
Kenyang perut suka hati okay...... Macam-macam hidangan yang ada atas meja, ayam, daging, salad, udang dan macam-macam lagilah..... Hehhehehehe... 
Sedap sangat... Bolehlah menuntut ilmu ni lepas ni....... =) 
Mula-mula nak datang tu punyalah berdebar-debar..... 
Perasaan ni kalah orang yang nak dipinang dan orang nak akad nikah... 
Yelah, even bukan first time jumpe mak dia pun, tetap seram sejuk okay... Hehhehhhe.....

Alhamdulillah lah bila sampai semuanya okay dan berada dalam kawalan.... AJ berjaya control perasaan nervous tu.... Hahhahhahahha... 
Okay jangan nak nervoes sangatlah.... Gedik okay.... =P
Nasib ada kawan-kawan lain.. So takdelah nampak janggal sangat.......

Tapi sayangnya takde gambar makanan yang sedap-sedap tu sebab AJ buzy makan .. Hahhahahahah....=P
 Sorry geng... Gambar merambu adalah........ =)


P/s : I Love You Sayang......


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment